Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor folytassok itt?
láttad valahol?
nemvolt ebben a topicban valakinek Kawasaki KLX 650 ese? supermoto szett is volt hozzá és most adta el a héten
legalább nem kellet betolni a motort
az kellemes elfoglaltság, de most tutira nincs szobaszíned...az is valami, a sok bolond meg jár a szoláriumokba mi
na sebaj..egy kis sütögetés, tárcsázás majd feldob
kibaszott meleg....fűkasza....szarrá égett a nyakam és a vállam....45%os domboldalt kellett vágni...Dunaharasztin a Jet Power Jetsky parkban.....
memé? sokszor kellet betolni?
huhh Fákk.....ez a mai nap kikészített rendesen
tudom hülye kérdés volt csak a honlapon faszul van leirva
mert azt irja magas fordulatszámu motorokhoz és robogokhoz ajánlitt
itt a link ha valakit érdekell

http://www.olajshop.hu/termeke...
Robogó olaj szerintem robogóba való, nem raknám bele a tuaregbe
hali
kaptam grátisba egy olajat fater hozta repsol moto scooter 2T
és az lenne a kérdésem hogy szerintetek bele lehet e rakni egy pörgös gépbe az nélkül hogy szétkurná
utánanéztem és neten és irják hogy magas teljesitményü motorokba jo
szerintetek ?
Ezeknek a kölköknek semmi se jó Atyai fülest, a ráhatás legjobb eszközét próbáltad már?
Ez ilyen tipikus apa duma volt
CSao
Mikor mentek ki?
Én kb 2 felé tudnék indulni
?
A csizma is jó még a lábára és a sisak is van másik ha kicsi rá .Ha az én fejemre jó akkor az övére is jó kell hogy legyen.
A motor jó semmi baja
Itt a válasz rá, a videó hozzászólásait is megnézhetted volna

Talán mert apám nem hajlandó megcsinálni hónapok óta-.-meghát 33as csizmába öröm motorozni a 42-es lábammal ugye a gatyárol nem beszélve:D
ricsi168 (13 hours ago) Show Hide
0 Poor comment Good comment
Marked as spam
Reply
Omg Gábor mért ezekkel a szarokkal ott a krosszod....
és a csúnya 1968 mikor ellophatták már tőlünk a japók .........ők ilyenre lopták
yamaha yds-5e ....különolajozás , fordulatmérő, elektronikus gyújtás , metálfény, megbízhatóság , ja és akkor már a lovak 34-36 környékén voltak
tegnap lefelejtettem az 1967-es ysds5-öt .....az is már itt tartott mikor mi kitaláltuk
jó reggelt !
2.képen nem sportlégszűrő van?
Na, azt nemtom.... délután megyek ki a högybe... veszélyes vidék.... főleg a pince
szia!Mennyiért sikerült megvenni a gumikat?