Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megibédelsz a haverokkal
koszi...mindjárt jövök ...csak elmegyek át a kocsmába
Nah neked is kiírtam blade editiont, ez általában menni szokott csak a postára jutok el nehezen Mind most szereltek ide a központba valami új hipermodern high-tech postát, legalább megleshetem

megnézem
De, ha nem kaptad meg akkor annyit írtam hogy

Helló!

Előre is nagyon szépen köszönöm, el se tudom modani mennyit segítesz evvel. Számom: 06-90/...najó csak vicceltem, +36-30/604-4334.Ja meg még 1 elég fontos kérdés, órát mennyiért tudnál újba szerezni, ha nem túl nagy kérés, hogy megnézd az árát. 04es az exc

Tubánszki Dávid

Holnap nincs suli, egész nap felveszem, ha van suli akkor is fel szoktam venni, ha fontos, az én telefonom volt a legtöbbet a tanáriban azt csicsergik a madarak
Elküldtem az enyémet, ez a tiéd?
megoldjuk ne féljél....telószámot küld
06302 810179
van UFO páncélom is. teszek fel képet is.
http://www.wxpee.hu/index.php?... 2008as xp daytona edition...
HÁt még olyan van, hogy te leküldöd én meg neked a pénzt, te síma csomagként a fékbetét, én meg a pénzt pénzként, de nemtudom, hogy működne e, mert mint mondtam nem kérem, hogy megbízz bennem...
Window Ikszdé winter edition(nem ajánlom), meg van a blade edition(na azt ajánlom nagyon) itt van
http://wxpee.atw.hu/simplicity nekem ez van... jó kis cucc.
akkor viszont úgycsináljuk ...ne basszuk el feleslegesen a pénzedet .........ha van más megoldás
persze a gyalog oda viszemen kívül
Csumi Zoozee!
Én is szét csesztem a lábam!
Az összes haver kint van vágatni,engem meg megesz az ideg!
Szar érzés!
hát lehet levakarom amúgy is a szemét xp-t ...már tegnapelőtt majdnem jött a halál érte
de nekem van jogtiszta nem sima de servicepac2-vel
tiéd milyen valami nagy okosság ?
Ha jól tudom felment az utánvét ára 3000ftra, azért lett volna jobb 1 utalásos megoldás, de még így is jobban járok...majd lenyúlom anyáékat egy kis pénzmaggal
nekem mi kell hozzá? csak lánc?
én bankszámlámra most nem jó utalni
de utánvéttel elküldöm néked a jövő héten ...majd hétfőn felhívlak pontosítás miatt mert akkor fogok számítógép előtt ülni a ktmboltban és leadni a rendeléseimet......de fékbetét azért szokott lenni
van itt előttem egy kazal papír amit rendelni kell már ...agyvírzís ...és mozgássérült vagyok

írd meg a mobilodat a zoozeekukacfreemailponthura
Ha összejönne ez a fékbetét biznisz, akkor küldök neked is egy xpt
Egy motorozást rendezhetünk, de 1000%, hogy én nem tudnám a tempót tartani a tudásomból kifolyólag
remélem nem is fogunk disznótőrizni...bár nem egy stresszes meló
motorozást viszont csinálhatjuk még együtt
húvazze megsimogattam magam és találtam egy csomót a lábamba

nem önkielégítés volt sajnos
Hálám örökké üldözne...nincs msned, telefonod, faxod, mailed vagy valamid ahova a címem el tudom neked küldni, ha gondolod előre átutalnám a pénzt a bankszámládra, mert ugyebár nem őriztük együtt a disznókat...
Milyen xp-t? Blade vagy winter. Adsz 1 címet újra esküszöm elküldöm hétfőn, úgysincs suli