Nah neked is kiírtam blade editiont, ez általában menni szokott csak a postára jutok el nehezen Mind most szereltek ide a központba valami új hipermodern high-tech postát, legalább megleshetem
Előre is nagyon szépen köszönöm, el se tudom modani mennyit segítesz evvel. Számom: 06-90/...najó csak vicceltem, +36-30/604-4334.Ja meg még 1 elég fontos kérdés, órát mennyiért tudnál újba szerezni, ha nem túl nagy kérés, hogy megnézd az árát. 04es az exc
Tubánszki Dávid
Holnap nincs suli, egész nap felveszem, ha van suli akkor is fel szoktam venni, ha fontos, az én telefonom volt a legtöbbet a tanáriban azt csicsergik a madarak
HÁt még olyan van, hogy te leküldöd én meg neked a pénzt, te síma csomagként a fékbetét, én meg a pénzt pénzként, de nemtudom, hogy működne e, mert mint mondtam nem kérem, hogy megbízz bennem...
hát lehet levakarom amúgy is a szemét xp-t ...már tegnapelőtt majdnem jött a halál érte
de nekem van jogtiszta nem sima de servicepac2-vel
tiéd milyen valami nagy okosság ?
Ha jól tudom felment az utánvét ára 3000ftra, azért lett volna jobb 1 utalásos megoldás, de még így is jobban járok...majd lenyúlom anyáékat egy kis pénzmaggal
én bankszámlámra most nem jó utalni
de utánvéttel elküldöm néked a jövő héten ...majd hétfőn felhívlak pontosítás miatt mert akkor fogok számítógép előtt ülni a ktmboltban és leadni a rendeléseimet......de fékbetét azért szokott lenni
van itt előttem egy kazal papír amit rendelni kell már ...agyvírzís ...és mozgássérült vagyok
Hálám örökké üldözne...nincs msned, telefonod, faxod, mailed vagy valamid ahova a címem el tudom neked küldni, ha gondolod előre átutalnám a pénzt a bankszámládra, mert ugyebár nem őriztük együtt a disznókat...
megnézem
Helló!
Előre is nagyon szépen köszönöm, el se tudom modani mennyit segítesz evvel. Számom: 06-90/...najó csak vicceltem, +36-30/604-4334.Ja meg még 1 elég fontos kérdés, órát mennyiért tudnál újba szerezni, ha nem túl nagy kérés, hogy megnézd az árát. 04es az exc
Tubánszki Dávid
Holnap nincs suli, egész nap felveszem, ha van suli akkor is fel szoktam venni, ha fontos, az én telefonom volt a legtöbbet a tanáriban azt csicsergik a madarak
06302 810179
persze a gyalog oda viszemen kívül
Én is szét csesztem a lábam!
Az összes haver kint van vágatni,engem meg megesz az ideg!
Szar érzés!
de nekem van jogtiszta
tiéd milyen valami nagy okosság ?
de utánvéttel elküldöm néked a jövő héten ...majd hétfőn felhívlak pontosítás miatt mert akkor fogok számítógép előtt ülni a ktmboltban és leadni a rendeléseimet......de fékbetét azért szokott lenni
van itt előttem egy kazal papír amit rendelni kell már ...agyvírzís ...és mozgássérült vagyok
írd meg a mobilodat a zoozeekukacfreemailponthura
motorozást viszont csinálhatjuk még együtt
nem önkielégítés volt