Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja de a bordáim egyre szarabbak és ez lesz a végén majd ami miatt sakkba leszek motorozásilag...

hát szombaton nekem is leveszik a gipszet de ráállni biztos nem fogok tudni .....fosok elroppan mint egy csomag ropi......meg nekem az a baj a lábamal , hogy nagyon összepréselődött.....még mindíg lila....azt mondta doki ha nincs csizma akkor nyílttörés és kérdéses a sorsa

de 4 hetes korában már nem törik el a széltől ? mert rálépni még nem fogok az tuti
Ja, egész délután fröccsöztünk. Kárpótlásul a családnak a mai motorozás elmarad. Így jártam. Pedig tuti lehet az erdő.... volt némi eső a héten.... no mindegy

Ja, az idő meg röpül... Az én esésem meg már másfél hónapja volt, mégse tudok rendesen járni
képzeld el pont ma 3 hetes a balesetem ....hogy repül az idő mi ? ....nektek

amúgy sikerült elhajlani tegnap pincesoron...jó buli volt ?
Nem fogom semmire. Kissé becsavarodtam, az igaz. És olyankor nem tudok viselkedni
de fogd rá a pincére....
amúgy is mondtad, hogy egy "nagyonveszélyes" hely
kivánok
Szasztok! Bocs a sok trágárságért, kiköszönt belőlem a tahó. Nincs rá mentségem, neharaguggyatok
Ezüst mert Lenes elvitte az Aranyat
csőőőőőőőőőőőőőőő megjöttem
tök jó a gyári fékbetét a ktm-be....
én azt tettem bele ...és egykétezerrel drágább csak mint a goldfren pl. de van vele fék..
Neem csak megnéztem jól húztam e vissza az olajcsavart...ja meg fáztam a bundában, úgyhogy betakartam magam...ne fázzak szervizelés közben
jó8
erről a múviról beszéltem.
itt ugorja grant a 4-est..

link
na én is lépek , hogy holnap kipihent legyek. Jóccakát mindekinek.
Vegyél egy hasonlot,de inkább KAWÁT / mert ugy JÓÓÓÓk ezek a KAWÁk/
Akkor majd sietek
elvileg igen.
Ha megveszed az elsö gumim már nem lesz szükséged fékbetettre.
Nah további jó beszélgetést, én szerintem ellépek aludni, elég kevés volt az a 3,5óra ami jutott nekem az alvásból Zoozee te meg mondjál valami fasza fékbetétet bagóért a KTMbe, előre is köszi
naja...rámpával még barátkoznom kell
Melozok de ha belefér kiugrok ,kiprobálom az uj dombot.Rampa kint lesz?
gyere te is