hát szombaton nekem is leveszik a gipszet de ráállni biztos nem fogok tudni .....fosok elroppan mint egy csomag ropi......meg nekem az a baj a lábamal , hogy nagyon összepréselődött.....még mindíg lila....azt mondta doki ha nincs csizma akkor nyílttörés és kérdéses a sorsa
de 4 hetes korában már nem törik el a széltől ? mert rálépni még nem fogok az tuti
Ja, egész délután fröccsöztünk. Kárpótlásul a családnak a mai motorozás elmarad. Így jártam. Pedig tuti lehet az erdő.... volt némi eső a héten.... no mindegy
Ja, az idő meg röpül... Az én esésem meg már másfél hónapja volt, mégse tudok rendesen járni
Nah további jó beszélgetést, én szerintem ellépek aludni, elég kevés volt az a 3,5óra ami jutott nekem az alvásból Zoozee te meg mondjál valami fasza fékbetétet bagóért a KTMbe, előre is köszi
hát szombaton nekem is leveszik a gipszet de ráállni biztos nem fogok tudni .....fosok elroppan mint egy csomag ropi......meg nekem az a baj a lábamal , hogy nagyon összepréselődött.....még mindíg lila....azt mondta doki ha nincs csizma akkor nyílttörés és kérdéses a sorsa
de 4 hetes korában már nem törik el a széltől ?
Ja, az idő meg röpül... Az én esésem meg már másfél hónapja volt, mégse tudok rendesen járni
amúgy sikerült elhajlani tegnap pincesoron...jó buli volt ?
amúgy is mondtad, hogy egy "nagyonveszélyes" hely
én azt tettem bele ...és egykétezerrel drágább csak mint a goldfren pl. de van vele fék..
itt ugorja grant a 4-est..
link