Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ien van ez is elég ó igaz még nem estem vele kopp kopp
ez is alubetétes
hát ha ezen múlik akkor nem is akarok annyira ....
13
az a legjobb az ufonak is meg az acerbisnek is van ahol nem egy lapka van rádrótozva az alura hanem ahol a műanyag rá van öntve az alumíniumra ...na azok a komoly kézvédők ...és nem hullik szét két hét alatt
Akkor még nem estél rendeset
Azt mennyiért dobják?
nem ez műanyagos
nekem ilyen 7-8 ezres polisport van.... párat estem vele, asztem mindig hogy törik egyből eddig még nem....
akkor hogyan tudunk megegyezni EZ ügyben?
Jó eséllyel az. Legalábbis a felfogatószettje elég komolynak tűnik, hasonló az enyémhez
mit csináltál vele?
jaja ma néztem én is
Vertigo
nah jah....ufón is gondolkozok még...de az acerbis az kicsit nagyon drága nekem...
15.990 Acerbis ez már alus?
Asszem, az enyémen is annak az ufónak a maradványai találhatók.... De ne ijedjen meg senki, sokáig dacolt a bénaságommal, mire ide jutott. Úgyhogy rosszat nem tudok mondani róla
estét!
rég firkáltam ide.. na lassan összeáll a mocim már csak a teleszkóp híja van új gyűrűk, vezmű lánc, szelepszár szimeringek.. remélem zsír lesz
nektek nem furcsák a kepesmotoron az enduroba az ujabban megjelenő ktm-ek olyan 500 pénz környékén osztogatják őket... és csak emil cím van....
a vertigot nem ismerem de alus ufo 12000 az universalnál és már jó...de van acerbis 25000 az talán a legjobb....
ja és vigyázzatok mert vannak ilyen olcsó 7000 forintos színes polisportszerű a ktm gyári műanyagkézvédőjére hasonlító szar kézvédők amik szilánkosra törnek és kivágják a beleket...tudod ki tesz fel ilyen szemetet
Én rengeteget estem már, nem túl kicsik is voltak közte... a műanyag rég lefoszlott a kézvédőről, de az alu bírja. Sztem ez A kézvédő...
jaja... oda kell mennem
oké akkor veszek egy Vertigo alus kézvédőt
nem ...miért te ott pávozol?
akkor oké, tudtam hogy át akarnak bahni