hát engem gyalog találtak meg a rendőrök meg a mentők...ott csak az ő kocsijukkal eshettem el..vagy gyalog...nekik se egyszerű...ha meg feszegetik megmondom , hogy ők ütöttek el
Ja, igaz, engem is akkor, amikor leadtam a táppénzes papírt. Akkor Neked is majd csak ezután jön. Nekem a hivatalos verzió az, hogy elcsúsztam a fürdőszobában. Neked ezt kissé bonyolultabb lesz előadni
Figyu... nekem mindenféle indiszkrét kérdéseket kellett megválaszolnom a tébé felé, mivelhogy baleset miatt szorultam ellátásra.... Neked nem volt ilyesmi?
hát én se tudom hova megyünk ...ill. megyünk-e egyáltalán
de még a motorozást is "elkúrtuk"
na de csak lesz valahogy olyan még nem volt , hogy nemvolt sehogy
ma beülök a kocsiba és nekivágtatok kinézek valami crosspályára....
délután meg gyereknapozunk
legalább többet vagyok itthon .....ennyi ami jobb a pihiben
de pont most vonom magam ki a forgalomból mikor a legtöbb elintéznivalóm lenne ...agyvírzís
előtte mikor eltörhettenm volna a lábam akkor nem törtem el ...most meg......
Nekem cetka ógyűrűs van a szuzukin. Ősszel tettem rá, azóta nem volt olyan nyúlása, amit utána kellett volna állítani. Mondjuk igaz, az én motrom nem az a nyomatékgyár....
a múltkor beszéltünk a láncokról és mondtam, hogy van drágább erősebb cetka lánc is (de az már hasonló árban van mint a did) akkor nem találtam de pont most botlottam bele a lap alján van 520-asba 20 ezerért is cetkalánc...na azt tudtam a 120 orh-st 16.000-ért és az 250-es crossgépen 2 évig jó volt ( és enduróba tökig sárosan nemsajnálva)
Hát... Te jól elintézted magad, az tuti. Talán a széltől nem törik el a láb, de neked még odébb van a motorozás, az bizti. Nekem csak kicsavarodott a bokám, és múlt héten az egyik jobbos fordulóban le kellett volna tenni... nem mertem, nehogy megint egy hét táppénz legyen... inkább estem egy rendeset
te is felfrissülsz egy jó motorolás alkalmával a hétköznapi gondok nyomása alól