Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akartam mondani, hogy mindenképpen menjél egyet csapatni......az kikapcsolja az embert

te is felfrissülsz egy jó motorolás alkalmával a hétköznapi gondok nyomása alól
És a motorosruha, csimma, ilyesmi? Letépték rólad a többiek?
jah értem
Ezexerint télleg...

Mert én má kijózanodtam naggyából.... a zasszony is megbékélt kissé... lehet, mégis ellépek motrozni
nem voltak ott motorok csak mentőautó meg egy rendőrkocsi
de jogom van hozzá, hogy elessek
amúgy én biciklivel estem el ...kellett nekem kerékpározni ...ilyen veszélyes....veszélyesebb mint nálatok a pincesor
Azért nem kell elmenekülni
kirándulni volt a motort meg oda rakták hogy mindenki jól megilyedjen

Akkor jó... nem kérdezősködtek? Gyalog nehéz ekkorát esni
hát igen zoozee elintézte magát...és még össze is törte magát
hát engem gyalog találtak meg a rendőrök meg a mentők...ott csak az ő kocsijukkal eshettem el..vagy gyalog...nekik se egyszerű...ha meg feszegetik megmondom , hogy ők ütöttek el
Ja, igaz, engem is akkor, amikor leadtam a táppénzes papírt. Akkor Neked is majd csak ezután jön. Nekem a hivatalos verzió az, hogy elcsúsztam a fürdőszobában. Neked ezt kissé bonyolultabb lesz előadni
még nem szólítottak meg ezügyben
reagálni pont. Egy barom
Egyébként meg egy barom vagyok... a fiaim ki vannak akadva, hogy bepiáltam a jelenlétükben. Nem is igazán tudok erre mit reahálni
Figyu... nekem mindenféle indiszkrét kérdéseket kellett megválaszolnom a tébé felé, mivelhogy baleset miatt szorultam ellátásra.... Neked nem volt ilyesmi?

hát én se tudom hova megyünk ...ill. megyünk-e egyáltalán
de még a motorozást is "elkúrtuk"
na de csak lesz valahogy olyan még nem volt , hogy nemvolt sehogy

ma beülök a kocsiba és nekivágtatok kinézek valami crosspályára....
délután meg gyereknapozunk
legalább többet vagyok itthon .....ennyi ami jobb a pihiben
de pont most vonom magam ki a forgalomból mikor a legtöbb elintéznivalóm lenne ...agyvírzís
előtte mikor eltörhettenm volna a lábam akkor nem törtem el ...most meg......
Egyébként, tekintve, hogy sehova se lesz lóvém nyaralni menni, remélem, egy hűvös, esős, endurós nyarunk lesz....
Hát igen. Én ezt asszem 21-ért vettem, kerekekkel együtt
Nekem cetka ógyűrűs van a szuzukin. Ősszel tettem rá, azóta nem volt olyan nyúlása, amit utána kellett volna állítani. Mondjuk igaz, az én motrom nem az a nyomatékgyár....
nem odamutat a link de ime
lánc

a múltkor beszéltünk a láncokról és mondtam, hogy van drágább erősebb cetka lánc is (de az már hasonló árban van mint a did) akkor nem találtam de pont most botlottam bele a lap alján van 520-asba 20 ezerért is cetkalánc...na azt tudtam a 120 orh-st 16.000-ért és az 250-es crossgépen 2 évig jó volt ( és enduróba tökig sárosan nemsajnálva)
A többiek is röhögtek, mikor mondtam, hogy a lábam helyett inkább a vállamat tettem le.... a változatosság kedvéért az is fájt egy hétig
Hát... Te jól elintézted magad, az tuti. Talán a széltől nem törik el a láb, de neked még odébb van a motorozás, az bizti. Nekem csak kicsavarodott a bokám, és múlt héten az egyik jobbos fordulóban le kellett volna tenni... nem mertem, nehogy megint egy hét táppénz legyen... inkább estem egy rendeset