Na... hát számomra az a hihetetlen, hogy egyik elvtárs se tud szólni ennek a köcsögnek, hogy ez egy kalap fos.... Nigériában előbb lesznek meg a maarsrichti kritériumok, mint nálunk...
Kórházban van a horngyuszi? Nem tuttam. Node egy Németh Miklós valami londoni bank atyaúristene.... csak ért gazdasági dolgokhoz. Vagy ennyire nem érdekli őt se? A Pozsgai meg az volt, biztos emléxel, aki 89-ben először jelentette be, hogy 56 népfelkelés volt....
Hát, hihetelen az egész. Leginkább azt nem értem, hogy a régi elvtársak se szólnak rá erre a köcsögre.... Horn, Pozsgai, Kovács László, Németh Miklós... hát hol vannak ezek?
A barátom mondta hogy együtt triálozott vele és most valahol csináltak egy rámpát,azt hittem hogy ez ferihegyen van.Asszem eb bajnok triálos.Egyröl beszélunk?
Ja, akár űrhajósruha is lehetett volna rajtad, az csak egy dolog... a lényeg, hogy titkolni kell, sajnos, hogy motoroztál. Egyik ismerősömet a héten b...szták meg kéccázezer pízre menetlevél nem vezetés miatt... zéró tolerancia....
de amúgy le a kalappal előttük mert fasza gyerekek voltak..... a balesetnél mindenki
ja és nem mellékesen megmentették a tyúkszaros életem ezt meg ezúton is köszönöm!
ígérem többet nem biciklizem
amúgy erre a tolvajgecifasszopó gyurcsóka már nem nagyon lehet rászólni mert már azt is megvette aki rászól meg az is a zsebébe aki bevédi ...
jó nyakunkba van a szar ......és mi lesz még
de ti szavaztatok erre a ...........
Ja, akár űrhajósruha is lehetett volna rajtad, az csak egy dolog... a lényeg, hogy titkolni kell, sajnos, hogy motoroztál. Egyik ismerősömet a héten b...szták meg kéccázezer pízre menetlevél nem vezetés miatt... zéró tolerancia....
ja és nem mellékesen megmentették a tyúkszaros életem ezt meg ezúton is köszönöm!
ígérem többet nem biciklizem
majd aztmondom , hogy tudom milyen szarul vezetnek és azért én már évek óta csak ilyen ruhába jövök ki az utcára
de a maradék motorosruha meg dh-s bringásruhának megfelelt