Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerdán tuti kint leszünk. A középső az új ugró mintha egy betonfalnak mennél neki.
fasza
valamikor jövöhéten hétközbe kimennék majd...cak nem tudom hogy hogy
Nem az maradt, de ha jó tempó simán túl lehet ezt is ugrani
zsírkirály
az eldobó is meg lett csinálva,vagy az maradt ugyan olyan?
jó lett

én 7végén nem leszek itthon, úgyhogy most kedd-szerda is kimegyek kerkyrával.
elvileg jöv héten is jó lehet hétközben d.u.
Itt van a megoldás a problémádra:
Tegnap rá lett túrva a kis ugróra is kb 4 méter most már olyan 25 méter körüli.
én megmondtam tavaly ...de nem hallgattok öreg halra
tanuljatok a hibáimból ...én se vittem motort tavaly ...de abból is tanuljatok, hogy jövőre mikor vinnétek a motort mint én akkor erzberg előtt 3 héttel ne törjétek el a lábatokat
Voltunk kinnt! Baromi komoly volt! Egy nagy hibát követtünk el: Motor nélkül mentünk......
Szombaton rengeteg betétprogram volt a kvalifikáció mellet. Este Endurocross, Fmx, Pitbike....
Vasárnap meg a versenyen elszabadult a pokol huuuhh. A 4-5. feljárón már dugó alakult ki, ha itt vki elakadt, annnak annyi.
Hali
Jaja,csináltam pár cideót is..összevágom gyorsan és feldobom
mindenképp viszek mocit legközelebb...valamikor jövöhéten kéne...hétköznap...hétfő kedd vagy szerda...
ez hobbimotor visontára is futón ment
jók a képek! köccc.
videot is csináltál?

legközelebb már hozzad a rendes motort is
Eddig szó nem volt futóról
Attól, hogy pálya megsérülhetsz, de pl van odaút meg visszaút...én a helyedben nem nagyon járkálnék külföldre olyan motorral ami nem is rendszámos...ha csinálnak veled kint valamit, ha hibás vagy, ha nem téged basznak seggbe úgy, hogy totyogva fogsz menni életed végéig...
fogom a motort mint a versenyzők a gyárikrosszokat vagy a supermotokat ( nemtudom egyáltalán van e soknak jogsija) feltenném a futóra oszt elmeek supermotozni egyet mint ahogy visontán is voltam ehez nemkell se jogositvány sem forgalmi megijenek hobbi érted? zárt pályán nem közúton

ááá
mondom pálya érted?
mejik pályára kell jogositvány?
miköze ennek a 125/50eshez? és a gyárikrosszoknak papirjai sincsenek baszki egy jó pályázásra mennék csak
te valamit félregondoltál vagyis amit mondtál az hülyeség
Szerintem nem lenne túl szerencsés összetörni magad magyarországon kívül egy 125/50es motorral...
szasztok lenne kérdésem, mint mindíg.
én nugye göncön lakom ami 10km re van a szlovák határtól és kb 25kmre Kasától, na az lenne a kérdés hogy ebben a körzetben itt szlovákia déli részén nem tudja valaki van e cross vagy supermoto vagy gokart pálya? vagy kassán vagy valahol mert magyarországon a legközelebbi is messze van tőlem nagyon. köszi csá
Üdvözlet Zoozee megnézted a DVD-t?
köszii