Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NO THX?
na mi volt nikk ? kimotoroztad magad...

ja te nagy rokker vagy ...NO együttest vágod. ..onnan jutott esuzembe , hogy most azt ordíttatom..
van páv.1-em....eladom ha kell
Suldigung, nem Nektek szólt
kamion/busz jogsihoz
az minek?
én meg megajándékozom magamat holnap egy PAV2-vizsgával
Megünneplen, hogy nem lesz holnap suli Megyünk apával egy kiskunhalas-szeged-szolnok-kecskemét-kiskunhalas kanyart a ducatoval Végre legálisan viszek rakományt
Rendben Köszönöm az információt
tulajdonképpen elmeek majd meghalgatom megnézem kipróbálom aztán kiderül
Erről nem tudok nyilatkozni, de alapvetően nem lehet szar a konstrukció....amikor megy...
és akkor ha lvonatkoztatunk a magyaroktól meg ijenek szóval jók ezeka husqwarnák?
Persze, éppen azért hangsúlyoztam, hogy vele ez történt, de nem feltétlenül mind ilyen. Csak valószínű, mivel ugye magyarlandban nem divat a karbantartás.
hát ez nemfasza

pedig jolnéz ki meg mitomén, szóval attól még lehet jó egy másik mondjuk amit mutattam?
Egy haverom/kollégám/barátom tapasztalatai:
Műszaki nélkül vette olcsón 96v97 TE610-et. Hengerfej felújítás, műszaki. Apróságokra még pluszban egy 50-es. (műszer, világítás hiányosságai). Nem volt egy nagyon bika gép, de szépen ment. Utána elkezdett egy kicsit füstölögni...
Dugócsere, gyűrű, szelep... persze minden gyorsan megjött...3-4-5 hónap alatt...
Aztán eldöntötte, hogy beszámíttatja egy új LC4-be. Az (újabb) felújítás után már futón vitte el a város határáig, ahol le akarta adni, mer még mindig füstölt egy picit, és félt hogy baja lesz mire elmegy vele odáig (50km). Le a futóról, nem indult. Haza, megint szét, bontott hengerfej fel, nagynehezen elad. Nála ez volt a story
tudnál valamit mondani róla?
Kitűnő állapotban
Már a gyárban sem olyan volt
ez az he
rendszámost vegyé he
No sikerült kb 25 km-t motoroznom, próbáltam körbejárni a múltheti Csitár endúró útvonalat! Nem semmi hogy tényleg ennyire őrzi mindenki a földjét! Ott ahol állat följáró volt most majdnem egy tehenet ütöttem el a mellette lévő villanypásztorral egyetemben! Szóval tényleg nehéz már bárhova eljutni nálunk...
Ami zavar hogy én be sem tehetem a lábamat de ő sz*rik rendbetenni, min. derékig ér a fű mindenhol!
Ráadásnak találtam egy tuskót azt hittem valamelyik államfőnk, jól belerúgtam! Asszem eltört a nagylábujjam melletti lábujj...
SZEVASZTOK!
http://kepesmotor.hu/husqvarna...

Mit szóltok ehez? jólehet?
Jaja!
emlékszik valaki?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, feldobattam a kocsira egy vonószemet, és kellene egy utánfutó. Szerintetek 3 motor mennyire fér el könnyen, illetve mekkora utánfutó kellene hozzá?