Én még sose sírtam, hogy szar a motorom stb...tény, hogy sokat segítenek a szüleim, mikor vesz meg egy 18éves gyerek egy 800e ftos motor?Soha...De azért arra büszke vagyok, hogy nagyon sokat dolgoztam ezért a motorért
nem ktm-mel kéne menni ...hanem valami diesel kocsival ..az eszik 6-8 litert ...akkor oda- vissza 1000 km-en egyen 60-80 litert ....az 18000-24000 ft ha nem okosba veszed a gázolajat mert akkor 12000-16000
ft.....belépő 50 euro(12000 huf) kábé....és alszol a kocsiba 10000 -ért viszel kaja piát tescóból---osztrák autópályadíj 10 euro kb. magyar 1500 aztán kész vagy ...még egy két kávé esetleg sör ...de ezt tudsz vinni ....kávé meg reggel 1.50 euro
tusolni ingyen tudsz de felesleges.......
és akkor egyedül voltál...ha ketten mentek a üzemanyag és pályadíjak feleződnek...
Én is tervezem, hogy 1x kimegyek, persze csak, ha valaki idejön értem és kivisz a két kezében Az a baj, hogy halason nem ismerek terepmotoros arcokat, pedig mostmár körbe kéne járni a dolgokat...Szoktak itt előttünk elmenni(külterületen lakunk) gondoltam szórok ki szögeket az útra, hogy megálljanak aztán megkérdem lehet e velük motorozni Erzbergre mennyi a belépő?
jól van csak egy csomó dolog miatt kell mennem és a fele cucc rendelés és ha nem adom le akkor nem jön időbe...úgyhogy muszály mennem ... csütörtökön meg pénteken kellett volna ezt de az a baj hogy akkor mindenki erzbergen volt ..addig a fű se nőt.....
na ha valahol van alkatrész akkor az erzberg...persze ktm-hez ....beszéltem a sráccal aztmondta minden van az összes terep ktm-hez......... van amire 5- 10 percet várni kell mert be van csomagolva ...de a kopó meg ilyen mindennaposabb cuccok a polcon vannak....nagyon zsír volt...és árak is elfogadhatóak voltak
ja meg az összes tuning cucc ami létezik hozzájuk....beszarás volt a standjuk
Ezt KTM szalonban vette apa mikor hozta a motort.Mekkora meglepetés volt mikor hozta Mondta volt a metróba és segítsek neki bepakolni, kinyitottam a ducato ajtaját aztán ott vigyorgott rám a kicsike...ma mégy rendelni fékbetétet zoozee?Én szerintem postára adom a vindóz ikszdédet
de ez polisport ...ezt hamisítgatja valaki és úgy törik mint az üveg.....
amúgy ez a gyári ktm kézvédő...ilyet adtak akkoriban a motorhoz...csak acerbis volt....arról szedték le a mintát többen ... csak az anyagot felejtették belerakni...
de nem a polisport ..hanem ami erre hajaz...és nincs neve...vagy van valami neve de nem mond semmit...
a fékbetét 3600...euro
a kilóméteróra 57300 dollár
ezt szegény gyerekeknek írtam le
ft.....belépő 50 euro(12000 huf) kábé....és alszol a kocsiba 10000 -ért viszel kaja piát tescóból---osztrák autópályadíj 10 euro kb. magyar 1500 aztán kész vagy ...még egy két kávé esetleg sör ...de ezt tudsz vinni ....kávé meg reggel 1.50 euro
tusolni ingyen tudsz de felesleges.......
és akkor egyedül voltál...ha ketten mentek a üzemanyag és pályadíjak feleződnek...
06h20
which
04h43
on motorways
Distance
619km
which
524km
on motorways
na ha valahol van alkatrész akkor az erzberg...persze ktm-hez ....beszéltem a sráccal aztmondta minden van az összes terep ktm-hez......... van amire 5- 10 percet várni kell mert be van csomagolva ...de a kopó meg ilyen mindennaposabb cuccok a polcon vannak....nagyon zsír volt...és árak is elfogadhatóak voltak
ja meg az összes tuning cucc ami létezik hozzájuk....beszarás volt a standjuk
amúgy ez a gyári ktm kézvédő...ilyet adtak akkoriban a motorhoz...csak acerbis volt....arról szedték le a mintát többen ... csak az anyagot felejtették belerakni...
de nem a polisport ..hanem ami erre hajaz...és nincs neve...vagy van valami neve de nem mond semmit...
hú ma mennyi dolgom lesz és nincs lábam