Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szombati képek
Taddy Blazusiak nemhiába PRO
ezzel a simsonnal könnyebb megnyerni a versenyt mit gumit venni rá

voltatok kint ? gondolom jó volt ezért meg se kérdezem
Lehet átépítem az udvar hátulját valami crosspálya félére, úgyis üresen áll...csak az a gáz, hogy ilyen gecisüppedős homokból van, mert havonta tárcsázva van...majd rakok fel képet aztán a nagy pályaépítők megsúgják, hogy tudok-e valamit kezdeni vele önerőmből
Hi All!

Egy kis csemege Erzbergből:
Hali,nemtudtok valami linket ahol vannak képek erzbergröl?Jó sok,jó nagy felbontású?
itt pörgött
kinézek a ház elé hátha itt pörög skyro
de akkor ez így szoros, nem pedig szőrös
Mondjuk egyik ismerősöm cégének a neve se volt egyszerű: Nincsalku Kft.
Gratula Nekik!
Nagyon szépen köszönöm, remélem nem verlek át
oké ha már tudom árát akkor hívlak egyből
De nem biztos, hogy kell, csak az ára érdekel, viszont, ha 20körül van lehet megelőlegeztetem magamnak a nyári fizetést
Magyar versenyzők is rajthoz álltak az egyik legnehezebbnek tartott terepversenyen. Varga Ákos, Tichy János, Nagy Péter, Kovács Péter és Szendi Gábor képviselik Magyarországot a vasércen. A tegnapi és mai kvalifikációk eredményeként Varga „Alma” Ákos a szenzációs 20. helyet érte el, csupán négy pozícióval lemaradva Giovanni Salától. Nagy Péter a szintén elismerésre méltó 109. időeredményt motorozta össze.

Sajnos magyar versenyzőinknek nem sikerült a feljutás, Varga Ákos hiába vágott neki az első sorból, a hegy közepén körülbelül az ötvenedik helyen motorozva a technika vetett véget a hegymenetnek. A KTM blokkja egy éles sziklától kilyukadt, és elfolyt a váltóolaj. Ameddig a gép vitte Ákost, addig a száradó váltó ellenére is húzta neki - az idei reményteli kvalifikáció után már csak a feljutást kívánhatjuk jövőre.
már felírtam
Órát ugye nem felejted el megnézni?