Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a ktm -eseknek hamarabb leveszik
tőled nem kérdezték meg milyen motorod van ?
Mennyire jól beszélsz én is ugyan igy vagyok ezzel. Amúgy szewasztok.
mázlista,hogy nem törte el újra a lábát!
Megtörtént az újracímzés is, a mai nap folyamán feladom őket újra
Jó Neked! Úgy legyen, a törés nélkül. Nekem ez még odébb van, kb 2 hét múlva kell visszamennem, akkor derül ki mi újság, remélem leveszi, mert tényleg nagyon szenvedek már. Hihetetlen, hogy szinte már mindenkinek lekapják, az enyém pedig még mindig itt díszeleg. Lehet érdemes lenne visszamennem korábban?
köszi

a haverom ugyan ennyi idő után nem volt 30 nap és indult a még aligösszeforrt lábával ec-on
hűűűű,de gazdag lesz valaki 50 misivel. na jó,nem gonoszkodok.....szorítok érted.
aztán kezeddel mi a pálya?
remélem holnap aztfogja mondani a doki , hogy ilyet még életébe nem látott pedig már látott egy-két dolgot....de be kell vallja , hogy ez egy nagyon szépen összeforrt csontokat tartalmazó lábfej.....és ezért leveszi a gipszet.....és ha ennek ellenére mikor rálépek és eltörne ő ad készpénzben azonnal 50 millió forintot
értem én,
Sokszor estem már pofára, hogy az enyémnél sokkal rosszabb géppel aláztak le. Szerintem elsősorban az számit ki ül a motoron, és utána beszélhetünk a motorról. Az, hogy most milyen márka, pff amatőr vagyok, ha 60-70Le csúcsgép lenne alattam, akkor se lennék előrébb semmivel, ugyanugy megyek a lecsoba. Ha megfelelő tudásom lenne, szerintem ez a motor is elmenne velem bárhol, soha nem is szoktam a motorra kenni semmit.
az "egy" szócska helyére tetszőlegesen beilleszthető akármilyen motormárka

semmit nem szabad fikázni mert van aki tud vele menni
milyen az az "EGY" MOTOR ? új márka

mehetek füvet vágni, meg ebédelni, meg nemtudom...
hát fogalmam sincs róla ...semmi tapasztalatom nincs vele.....de még a környéken se hallottam aki használta volna..
elhiszem , hogy nem rossz az se

én nem is fikáztam kifejezetten egyik gépet se mert a tudás is kell hozzájuk
én sem szeretem azokat az embereket akik még nem is láttak egy motort és már fikázzák...
Ja azt vágom, már voltam a boltban venni...másik dolog ezt megéri belekeverni az üzemanyagba? Elvileg még jobb lesz tőle a kenés
az egy rövidcsavar meg egy kontraanya ...lelazult és kicsavarodott....
tekerjél bele másikat
Nekem semmi bajom nincs a KTM-el, teszteltem is párat, de valamiért mégsem tetszik. Nem tudnám kifejteni, talán lehet azért mert túlságosan is jó, olyannak látom mint pl az autoknál a Volvot, szép jó, biztonságos egyszerűen tökéletes, de mégis inkább a Német autók felé húzz a szívem, pl Audi.
Számomra ennél a KLX-nél tökéletesebb gép nem is létezik, minden igényemet kielégíti.
Elhagytam azt a kis biszbaszt ami meggátolja a kormányt, hogy túlságosan beforduljon és összekarcolta a telót a hűtőtartály kupakja
tiéd nehéz az más sztori volt .....biztos leült vele a postagalamb pihenni
Oké
Lassan elindulok, különben sose érek oda...
Szevasztok!Enyém pont 04 es Nekem még nem jött meg a csomag...vagyis nemtudom, nincs kulcsom a postaládához
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h amit telóval csináltam videot nem tudom feltenni az oldalra vagyis felengedi tenni de szaggat mikor lejátsza nem tudom miért lehet:(
Szerintetek?
valami konvertáló progit nem tudotok hátha az a bajja h 3gp-be van
szólj előtte időbe mert mire lemászok az tíz perc
olyan mintaz anthrax .....
nekem mindegy ki mivel megy
de endurózni bátran merem ajánlani....főleg a frissebbeket....én 2000 előtt nem ülnék rá mert egy vödör gecik voltak....
amikortól meg már mást nem vennék az a 2004-es modellév
onnantól nem tudom mihez hasonlítani...volt mindenem mentem mindennel sok évig ....elág durván nyomjuk szerintem.....
és nem szarozok más márkákat véletlen se .......... nem azért mondom
még kétütemben a gasgas-t magamhoz venném szívesen
de endurózni szigorúan európai modellek között választanék az 100% ha komoly pénzt kell adnom érte
crossba már más a helyzet ....
Én is , én kölcsönadom a lábam, de utána cserébe Te is a kezed. Kölcsönadási pedig írunk, mert a végén még elfutsz.