hát lehet ...de ez a lapraugrás egy geci dolog.....még egy kicsi seggeltehermentesítés a végére...de az is szopóka mert a derekad se titán.....
ejtőernyő mert annyira magasan röpködtetek
inkább előnyös mindíg ezerszer hozza be az árát egy szezonba bátran mondhatom...most biztos vágtak volna egy darabot a lábamból ha szandálba és rövidnaciba vagyok
Időközben hazajöttem, bár maradhattam volna bent is, ott legalább volt klima.
Faisstnak vették le először, neki pedig Kawája van!
Nem kérdezték milyen motorom van, mert nem mondtam hogy motorozom, mint ahogy azt sem, hogyan tört el.
Ma megyek a parillához, ha minden jól alakul. Szeretnék valami settet venni, mert a régit kinőttem. Érdemes-e ezeket megvenni?A faszprotektor szerintem jó cucc, az acerbis gatyámba semmilyen védelem nem irányul a kukacra
Szia Zozi bácsi. a derekam szar, de azért tudok motorozni vele Galus lábai megműtve drótozva csavarozva .Tegnap este is voltunk bent nála a korházban elég jól viseli, vagy talán inkább nem mutatja, szóval a nyarának annyi . Hétfön kap egy specko gipszet, amire majd rá tud az egyik lábával állni, hogy tudjon mankózni
ejtőernyő mert annyira magasan röpködtetek
ádi van itt a környékemen egy piros 400as bandit eladó, igaz kicsit messze van de azért itt a link:
bandita
Faisstnak vették le először, neki pedig Kawája van!
Nem kérdezték milyen motorom van, mert nem mondtam hogy motorozom, mint ahogy azt sem, hogyan tört el.
najó ezze nemviccelődünk..... basszameg ha én balesetire kerültem ő ment volna az intenzívre