Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régi nekem 97 es vc bandit kell olyan mint az enyém
hát lehet ...de ez a lapraugrás egy geci dolog.....még egy kicsi seggeltehermentesítés a végére...de az is szopóka mert a derekad se titán.....
ejtőernyő mert annyira magasan röpködtetek
helló!
ádi van itt a környékemen egy piros 400as bandit eladó, igaz kicsit messze van de azért itt a link:
bandita
Galus lába is lehet jobban bírta volna, ha egy ujjabb fejlesztésü komolyabb csizma van a lábán, ami jobban fogta volna.
inkább előnyös mindíg ezerszer hozza be az árát egy szezonba bátran mondhatom...most biztos vágtak volna egy darabot a lábamból ha szandálba és rövidnaciba vagyok
meg h utcán használja e A mociját sm ként vagy endurozik.... utcára inkább bőrcucc mint a cordura
Időközben hazajöttem, bár maradhattam volna bent is, ott legalább volt klima.
Faisstnak vették le először, neki pedig Kawája van!
Nem kérdezték milyen motorom van, mert nem mondtam hogy motorozom, mint ahogy azt sem, hogyan tört el.
hát most megtanultam... h bár 2 utcára akrtam innen menni mindig felöltözni...
Neked kell eldönteni hogy megéri-e ha tetszik vedd meg és használd örömmel.Egy védöfelszerelés soha nem hátrány ha van rajtad.
nincs vkinek egy eladó banditja? egybe és lehetőleg piros
ez az alsónaci nem rossz dolog... sőőt
lőjek egy fotót ? az ülés az ép :D SZINTE CSAKAZ

najó ezze nemviccelődünk..... basszameg ha én balesetire kerültem ő ment volna az intenzívre
Na, de viccen kívül..érdemes-e megvenni ezeket? Szettből esetleg valami drágább is lehet, max 32e ftig
Na ez a motor sem igy néz ki most
Döglött madárnak nem kell ketrec
kieza kibaszottszép férfi ?
szegény vazze ...nekem csak az egyik szar abból is csak a lábfej és ez se egyszerű.....de elképzelem azt milyen kutyaszar lehet
Ma megyek a parillához, ha minden jól alakul. Szeretnék valami settet venni, mert a régit kinőttem. Érdemes-e ezeket megvenni?A faszprotektor szerintem jó cucc, az acerbis gatyámba semmilyen védelem nem irányul a kukacra
Ja és vittünk egy kerekes széket, mert azt sem tudnak neki adni nevetséges.
Pirosan nem szép, de kurva ronda.
Szia Zozi bácsi. a derekam szar, de azért tudok motorozni vele Galus lábai megműtve drótozva csavarozva .Tegnap este is voltunk bent nála a korházban elég jól viseli, vagy talán inkább nem mutatja, szóval a nyarának annyi . Hétfön kap egy specko gipszet, amire majd rá tud az egyik lábával állni, hogy tudjon mankózni
láttad hogy faisst is átment egy másik csapatba ?
szia kerkyra mi a zsír a derekaddal ? meg galus lábával?
Nekem is még két és fél órát kell kibírnom ebben a rohadt klímás irodában, aztán mehetek haza