Az endurót nézd ne az aszfalttorpedót!
Hát ha én mint nagy Hondaszerelmes jövöre holmi pénz hiány miatt huszkvarnát vennék! Nem azért mert rossz motor, nekem tetszik, csak az álmom a honda! Akkor inkább nem eszek!
nikk az én szinyóm nem tetszik?
Nem rég LaciCRM írta, h TE 610-et (ha jól emlékszem) szeretne venni! Há már csak kiváncsiságból megnéztem, h milyen árban mennek! Azt hittem a pofám leszakad! 2000-04-ig nézegettem, ugyanebben az évjáratban xörö 650 amit jövöre szeretnék az 1 milla +- 100e, a TE 610 550e meg 600e!
Még a végén jövöre énis ilyet veszek! aztán meg felvágom az ereimet!
haggy má...titokban szerelmes a huskyba...csak még kawája van....
mentségére legyen mondva , hogy ő crossos ....
dea múgy most pont egy huskyval ment fel valaki a dobogóra crossba vb futamon...
meg van egy két cross vb címe is a huskynak ..
Hát ha én mint nagy Hondaszerelmes jövöre holmi pénz hiány miatt huszkvarnát vennék! Nem azért mert rossz motor, nekem tetszik, csak az álmom a honda! Akkor inkább nem eszek!
Mérkéne husky miatt eret vágni?
Most még az kell, hogy a fletó megjelennyen a tévében
Nem rég LaciCRM írta, h TE 610-et (ha jól emlékszem) szeretne venni! Há már csak kiváncsiságból megnéztem, h milyen árban mennek! Azt hittem a pofám leszakad! 2000-04-ig nézegettem, ugyanebben az évjáratban xörö 650 amit jövöre szeretnék az 1 milla +- 100e, a TE 610 550e meg 600e!
Még a végén jövöre énis ilyet veszek!
szóval akkor a 70°os domb milyen meredek volt?
Ez valami monszter? Még nem láttam ilyet....
mentségére legyen mondva , hogy ő crossos ....
dea múgy most pont egy huskyval ment fel valaki a dobogóra crossba vb futamon...
meg van egy két cross vb címe is a huskynak ..