Hellósztok!
megküldte a srác a ktm idomokat amiket régebben írtam meg küldött matricákat is ezekből fényképeztem le párat azt nem tudom h hova való sztem telóvédőre de enm tudom
hnap megveszem a ynakvédőt is meg van beszélve a sráccal:)
Beszéltem Szatyina Gézával...utánnanéz, mert lehet, hogy a prox gyárt hozzá főtengelyt, bár momenten egy árva pénzmagom sincs, de majd valahogy összekaparom a rávalót...faszom ennek a fosnak is nyáron kell megadnia magát
Faszomat, pedig nem is pörgettem...szinte még a powert is alig nyitottam ki Egy aprópici egykerék volt a lámpánál...szerintem az baszott be neki mert rá 150méterre történt
Itt van...zoozee, ha nem túl nagy kérés meg tudnád nekem nézni, hogy mennyi lenne bele egy új? A szerelőm azt mondta lehet, hogy olcsóbban megúsznám ha bontott blokkot szereznék amire átpakolnám a gyújtást, hengert meg a karbit
Helló!
Na vagyok, köszi zoozee a segítséget, fél óra kb és jön a szerelőm, majd ő megnézi aztán elmondja mi a hézag...mentem reggel a suliba behúztam a kuplungot aztán leállt...mikor átraktam tartalékre újra rárúgtam és ilyen csúnya fémes hangja volt...remélem kapott elég olajat Az a gáz, hogy apám hozta a benzint és nem rakott a kannába olajat én raktam bele utólag....fél órát kevergettem...lehet az a baj, hogy az aljára nem jutott elég olaj
megküldte a srác a ktm idomokat amiket régebben írtam meg küldött matricákat is ezekből fényképeztem le párat azt nem tudom h hova való sztem telóvédőre de enm tudom
hnap megveszem a ynakvédőt is meg van beszélve a sráccal:)
Na vagyok, köszi zoozee a segítséget, fél óra kb és jön a szerelőm, majd ő megnézi aztán elmondja mi a hézag...mentem reggel a suliba behúztam a kuplungot aztán leállt...mikor átraktam tartalékre újra rárúgtam és ilyen csúnya fémes hangja volt...remélem kapott elég olajat
8. lettem
vOLTAM.kEMÉNY VOLT.
Nem volt valaki innen tegnap Tapolcán Ec-n?
Baromi nagy sár volt, majd tolok képeket-vidiket!