Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha,neked meg sürgüs mi?mert nekem kb 1hét mulva lenne jó!ma fizettem ki a jogsimat!
ennyire alultáplált Sancho Panzát ritkán látni, adhatna neki enni Serfőző gyakrabban...
Hohóóóó!
Sztem te kevered a motoromat...KETTŐ VAN. Az, amivel láttál, de azt nem adnám oda 200-ért se, meg egy 88-as vacak.
Hát ha már így összehaverkodtunk, megmondom őszintén: fogalmam sincs...
Azt tudom, hogy tolásra 3-4 m után beröffen, kompresszió van benne, az első fék gatya, berúgni nem sikerül, egyébként annyira nem vészes. 120-ért neked adom, annyit alkatrésznek is ér
Norbi most motorozik leginkább!Pedig Dani egy suliba járt Norbival!Azt tudtad hogy háromszor indult a Dakaron?
Nem emlékszem hogy tologattad volna!Serfözö viszont annl inkább vagyis a hüséges fegyverhordozója
Akkor a Norbi megvan, régen tudom hogy motorozott, pár utcányira lakok tőle. Egy általános iskolába jártunk, és akkor egy párszor motoroztam vele, de az nem most volt. Motorozik még most is? Nem találkoztam vele vagy 10 éve kb.
Az unokatesodat szerintem nem ismerem.
Nemtom talán a hétvégén.Viszont a mocid érdekelne,mennyiböl lehetne megcsinálni?
Megvan...Ice-man...
Olyan jó fej volt mindenki, hogy nehezen szűröm ki, ki-kivel volt...
Mikor mentek legközelebb oda? Tanulnék még kicsit. Van hova fejlődnöm.
Aúúúú
Én meg drz-vel voltam,neked volt a tüzforró ásványvized nekem meg hütötáskám
Dani az unokatesóm,adatlapomon van kép róla.Norbi autoszerelö Szilvafa utcában.
Igen, de a további részletekbe ne menjünk bele, mielőtt benyögöd a személyi számom meg a PIN-kódjaim
Én voltam a rettentő öreg, szép hangú CR-rel
Még rá is verik, hogy biztos ő horda oda a motorral.
át hogy kakukk képét meglátják hogy sok szemét van kidobálva
ilyeneket nem látnak meg hogy szemét...
Hááát mert kiváncsi voltam Mert mintha láttalak volna!Iminek hivnak?
Mind a két név ismerős, de nem ugrik be senki. Sokszor bemutatkozik valaki, és már el is felejtem a nevét, a vezetéknevet pedig pláne. Az esetek többségében pedig tuti van valami beceneve az illetőnek, Pótkerék, Benő stb, de lehet ismerem őket. Motor alapján könnyebben beazonosítom? Volt, hogy elindultam Sóskutra, és mire kiértem már egy 12-es csapatban találtam magam.
Nem értem. Mennyire szerény?
azért ezt ne nagyon hírdessed! mert még megcsapkodnak téged egy csekkel
miért kérdezted, hogy én voltam-e Monoron?
Bezzeg lenesnek most kobozták el a gépét, mert természetvédelmi területen motorozni merészelt... de úgy láccik lopott autókat széjjeldobálni szabad.... LÁTTYÁTOK, ILLETÉKES KÖCSÖGÖK?
Most azon gondolkodok hogy veszek valami olcsó gépet mert félek elkapnak és elkobozzák mint lenesnek!Ha elvesznek valamit akkor az vesszen!
Jaaa,és ez egy természetvédelmi terület!amugy ezek vagy öt auto értéktelen alkatrlszei,szerintem lopottak,vagy valami
ilyeneket nem látnak meg!
Ugyan már nikk! Ne legyél ennyire szerény!
Nem ismersz Presquar Danit?Szalai Norbit?