Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, faszán gyári adat szerint be volt lőve...aszondják már többen is nekem, hogy ez anyaghibásnak néz ki
Nem volt túlfeszítve a láncod? Mert az is tud ilyen problémát okozni.
valamikor megmondom de nem tudom holnap mert dolgom van...majd azt követő napon
Zoozee, ha nem nagy kérés akkor meg tudnád mondani mennyiért tudnál rendelni egy fél főtengelyt? Persze csak, ha nem vagyok a terhedre
telóvédőre ...meg a sárvédő oldalára
Ez a matrica amit belinkeltem hova való?
Gépműhelyben összenyomják faszán, nyugi ha elmondod nekik hogy mit akarsz, nem fognak hülyén nézni.
ott látsz szétnyomott főtengelyt ..de ha kell lemegyek fotózok párat a kedvedért
Hát a lendkerék lepottyant a generátorhoz, és a két törött tengelyvég randiját hallottad, ahogy biztatták egymást, hogy FOROKJ, FOROKJJJJJ!
http://www.kepesmotor.hu/motor...

ők nem tudnák megjavítani?
nem gányolás teljesen normál.....de mindenképp az eredeti alkatrészt kell használni ..nem tehetsz bele csak ilyen ktm-ét
úgyvan összenyomva.....csak nem kúpos hanem sima csappal van összeillesztve
És akkor, ha csak egyik felét veszem meg az nem gányolás, mert nem szeretném, hogy megint beszarjon alattam...amúgy zoozee az volt az a fémes hang berúgásnál...rendesen hullott a fémforgács belőle. Szatinya nem tudott mit mondani, van valami KTM es ismerőse, de ő most talán külföldön van, vagy valami ilyesmi, majd péntek körül kéne hívnom, ha bárki tud nekem eladó fél főtengelyt az ne tartsa magában. Előre is köszi
Amúgy lehet, hogy az egykerék baszta oda, vagy nemtudom...mikor letettem rá egy 150-200méterre tört el...vagyis akkor állt le a motor
A főtengely két félből van kúposan összenyomva. Mindkét oldalon ott a sonka. Különben hogyan tennék rá a hajtókart?
Van olyan, hogy csak az egyik felét kell megvenni? Nem igazán értem...ez nem egyben van? Kmre már nem emlékszem mert az órát összetörtem, Olyan 9-11e km lehet benne. Szóval akkor ebbe gyári főtengelyt kéne vennem, vagy jó bele másmilyen is? Ezt a sonkás dolgot kifejtenéd nekem egy kicsit zoozee, ha nem nagy gáz?
tényleg, pedig ezen az oldalon még terhelve sem volt
elég valószínű, nem szoktak ezek csak úgy eltörni
csakis 250
vagy csak gyújtásfelőli sonka is elé...az meg használtban nem a világvége....párezerért össznyomják ezzel és gó....még egy motorszét-össze ...kb.30-35-ből megáll minden
Valami öntési zárvány? Tényleg, ezeket átnézik ultrahanggal forgácsolás előtt? Tudja valaki?
Biztos nem kis pénz... Milyen évjárat? 250-eset veszek, Zé
egy előnye van csak ha így eltörik a főtengely...nem kell lendkeréklehúzó
valahol láttam ötvenezerért komplett főtengelyt.....
de bontott szar is jó és ezt a sonkát lenyomod és összerakod a másikkal
Uhhh...ez elég szarul néz ki
Km/üzemóra mennyi van a gépben?