Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom nem erre gondoltál hogy mit vett rá
hanem hogy hogy mozog nem ?
értem
Üdv!
Nem tudjátok vannak itt a formuban debreceni endúrósok?
Skyro nekem hibátlanul működik vettem rá egy ProGrip által forgalmazott gumiharangot amely teljes védelmet biztosit a por és mocsok ellen a gyárilag felszerelt "védő" műanyag amely a rajtszámtábla része volt szinte semmit nem ért... 0 védelem, így aztán levettem raktam fel lámpás fejidomot meg a gumiharangot!
hali!
neked mi a véleményed az RM ről? leginkább az első telóról hogy szimpla?
Sziasztok!
Jó cuccok olcsón! motorosoutlet.mlap.hu érdemes megnézni kifejezettem off-roadosok számára!
de arról hogy tudja-e használni
nem arról hogy használni is fogja
arról kell igazolás hogy van e pálya ott ahol lakik s hogy ott tudja használni
hát én a boltba járásra használom

azt nem kérdezik hogyan merre járok boltba
ja meg azt ismondták, hogy csak ugy adnának el terepmotort hogyha a vevő visz igazolást hogy hol használná... megvalosithatónak tünik
mert a kövek közt bujik meg a kiserdeilofaszvirág ami 10millio forint
rádióba vmi 500ezerröl beszéltek meg hogy elkobozhatják a motort, de csak annak ürügyén beszéltek erröl, hogy szigoritani akarják még egy kicsit
nem szol ez se másrol, csak hogy pénzt szedjenek be
skYro te ezt nem értheted ,mi vagyunk a buzi motorosok,,bunkók vagyunk és mindet mi rombolunk szétt ami az erdőben van szétkaparunk egész hegyeket ,,meg az aszfalton is mindíg mi avgyunk a hibásak,,,mert a motoros jött 1000 el.... mindenki csak minket basztat...mintha mindíg mindenbe hibásak lennénk ha meg egy motoros természetvédelmi helyen megy,,meg 1000 el megy és baj van ne azt mondják h buzik avgyunk meg bunkók,,hanem azaz 1 az aki ezt tette ezt utálom nagyon. van kb 10 méter míg házunktól kiérek a földútig,,alapjáraton megyek odáig szinte,,mert úgy néznek rám mint egy gyilkosra,,,h itt a vadbarom motoros... sajnos igen,,fáj nekik h nekem van motorom van 1 hobby-m amibe minden pénzem beleölöm...vannak céljaim.....akik meg anyáznak h így motoros meg úgy valszeg életükbe nem ültek motoron meg aztsetuggyák mifán terem....mondjuk abba adok igazat h közúton télleg ésszel kéne menni,,főleg lakott területen..az meg h hogy gyorsítassz fel 50 re ahoz semmi közük
mi több ezren vagyunk
tag is megmondta őt elütötték gondolom motorral neki mentek 150el és ő összetört meghalt szinte... motorosnak semmi baja... kamu az egész...
Ki van járva egy nyom mi a fasz fáj azoknak a hülyéknek hogyha ott megy valaki ahól tiszta kő minden és ki van járva...
ja,sziasztok
Csicska müsor,ezeknek nincs jobb dolguk?Irigy buzi emberek ezek!Az fáj nekik hogy más jólérzi magát!Foglalkoznának az igazi bünözökkel!Valamit kellene már csinálni,vagyunk elegen.
jaja még a mi kurva anyánkat
Rosszul fogjátok fel!
MI vagyunk a SZEMETEK!
Mocskos sinterek vagyunk

hát ez nevetséges,,hogy itt a motorosokat áztatják el persze az erdész mivel megy ki a Bakonyba terepjáróval,,az nem tesz kárt? motorosok meg amúgy is csak utakon ösvényeken mennek máshol nemis tudunk nagyon.

Ronis,,te már régóta motorozol a Bakonyba,,neked milyen észrevételeid vannak,,élmények,,voltak már összetűzések,,erdészekkkel,,rendőrökkel,,a bakonyi motorozás miadt? csak azért kérdem mert miis szoktunk arrafele motorozni.... de ha jól tudom az nem természetvédelmi terület igaz?, mert egy táblát,,soromőót se láttam arra...... ha nem természetvédelmi terület akkor mit tehetnek ellenünk,,ha esetleg megfognak valahogy,,,bár nemállok meg senkinek azis tuti jah meg O.Ádám barátunk mondta lessz valami túra mostanában úgynézki megyünk mi is haverokkal
Elvileg jó lehet.
Keresgélj itt
na fasza , a szenzácio hajhász kereskedelmi tévék megint elökapartak valami mű témát amit lehet durrogtatni,, mikor fogok egyszer látni egy igazi problémákrol szolo szaros kis filmecskét,
- lásd tarvágások, lásd az a hat erömű az országban amit fával tűzelnek,és kineveztek bioeröműnek,,lásd TVK, és az onnan az élövizekbe ömlö szennyezö anyagok,, lásd Péti nitrogénmévek, Fűzföi NIKE, peremartoni vegyiűzem, Inota, és még az a több mint száz elavult vegyi űzem és gyár,ami az országban most is önti magábol a mocskot, stbstbstb,,stb,
az egyre másra nyilo ujjabb kűlszini murva bányák,, a havonta érkezö holland harckocsizo hadtestek, amik a maguk 50 tonnájával az árvalányhaj felett lebegve forgolodnak miközben szana szét lövik a bakonyt, és kábé még estig lehetne sorolni a durvábbnál durvább példákat,,,,,,,,
Kicsit nevetséges! Főleg az a rész: "...ezen a 2 méteren félmilliós kár..." !
Bocsánat barátom! Te meg biztosan fingottál otthon párat, szennyezted a környezetedet, ezért meg kellene büntetni!
De azt sem láttam hogy míg kiértek a kamerával, mindenki a lába elé nézett volna nehogy egyet is letaposson a növényzetből! Vagy a levegőben jártak?
Köcsög ez a tv-társaság is (mint a többi) semmi értelmes műsor csak a "szárok" süttetik a seggüket, meg kit hol lehet jól eláztatni, esetleg hol haltak meg többen!
VALAKI!2002es KTM EXC 125 főtengelye jó az én 2004es EXCmbe?
http://www1.rtlhirek.hu/dock/v...

A tegnap esti müsor ha valaki nem látta.
Jó reggelt
tdj jut eszembe miért kerestél tegnap?