Hát most ez jutott nekem...végülis, ha úgy nézzük, hogy mióta motorozok (12éves korom óta) ez az első motor ami elromlott alattam, a simson star az nem számít rossznak, mert azt alapból szerelni kell minden nap
140 az új....remélem a többi helyről valami olcsóbb visszajelzést kapok, most egy 2002es bontott blokkba fektetem a maradék kis reményemet, hogy "olcsón" megúszom
Sziasztok motorosok! Hozzáértő segítségét kérem! Valaki jellemezze már nekem legyen szíves a KTM SMC 660at!Nagyon teccik ez a motor de nem igazán értek ezekhez a supermotokhoz:S Mit várjak tölle?Hogy megy?
Ez üzemórás vagy km-es? mondom nem értek hozá DE SZERETNÉK!
Köszi csáó!
Köszi szépen:)
amúgy beszéltünk a pálya karbantartójával(sárvári bádogos)ő azt mondta h mennyünk le nyugodtan ha tetszik akkor évente 2* ritka ha 3* szoktak 5000ft ot szedni a pálya rendbe tartására kitolás stb!
mikor voltunk láttam jó sokann voltatok de haver nem mert feljönni
mind 1 majd legközelebb!
amúgy felvettelek msn re
Gyertek csak szivesen látunk!pályadíj nincs csak ha úgy döntenétek hogy rendszeresen lejártok az eltolásba kell beleadni pár ezret évente egyszer vagy kétszer!Általában vasárnaponként szoktunk kint lenni többen bár ez most függ a melegtől kinek mikor van verseny stb...
egyszer voltam sótonyba de nem a pályánn mentünk mert haver nem akart(nem mert)feljönni és felmentünk az erdőbe meg a réten bohóckodtunk
de tervezem h nyáronn többször megfordulok ott
nem bííííííírom motor nélkül!
Mit a vélemény erről itt:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=109582
Faisst, valamikor verethetnék egyet a gépeddel? Hátha jó már a térdem...
Én 1:30-ba szoktam keverni pályára és ott sose köpi mindig szépen ki van égve!Ha elmegyek endurózni
és hajtom rendesen még akkor se de enduróba ugyebár néha élvezetesebb lassan menni...meg ha elmegyek olyanokkal akik esetleg nem tudják tartani a tempóm stb...olajjal nem lehet baj mert az egyik legjobbat és legdrágábbat egybe használom...valami megoldást jó lenne találnom.
Ez üzemórás vagy km-es? mondom nem értek hozá DE SZERETNÉK!
Köszi csáó!
Gratula!
de a csajod térde miért vörös?
Nekem ez egy SRS dugattyúnak tűnik...itt a kezemben az enyém és ahogy mellé tettem teljesen ugyanúgy néz ki!De lehet hogy tévedek!
Üdv
amúgy beszéltünk a pálya karbantartójával(sárvári bádogos)ő azt mondta h mennyünk le nyugodtan ha tetszik akkor évente 2* ritka ha 3* szoktak 5000ft ot szedni a pálya rendbe tartására kitolás stb!
mikor voltunk láttam jó sokann voltatok de haver nem mert feljönni
mind 1 majd legközelebb!
amúgy felvettelek msn re
üdv
de tervezem h nyáronn többször megfordulok ott
Igen legtöbbször sótonyba szoktam menni:)találkoztunk már esetleg?te is szoktál jönni sótonyba?
Üdv
Mit a vélemény erről itt:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=109582
Faisst, valamikor verethetnék egyet a gépeddel? Hátha jó már a térdem...
Én 1:30-ba szoktam keverni pályára és ott sose köpi mindig szépen ki van égve!Ha elmegyek endurózni
és hajtom rendesen még akkor se de enduróba ugyebár néha élvezetesebb lassan menni...meg ha elmegyek olyanokkal akik esetleg nem tudják tartani a tempóm stb...olajjal nem lehet baj mert az egyik legjobbat és legdrágábbat egybe használom...valami megoldást jó lenne találnom.
köszönöm a hozzászólást
Üdv
ejha egy környékbeli motoros nagyon ritka dolog:D
Látom sótonyba szoktál menni:)