igen..tudod ha a forró rezóra rámegy a hideg víz az kellemes érzés lehet az anyagnak....és megreped
de most légszűrőt is tisztítottam, lemostam a gépet, láncot befujtam, minden szart megcsináltam a szombati motorozáshoz ja és szebb hangja lett ugye sokkal a foltozás miatt....meg picit érzédik a teljesítményen is
bazz 5 helyen volt megrepedve a rezó
levettem és CO val megheggesztettük..mostmár jó elvileg...tegnap vettem észre hogy esgy csomó helyen füstöl......aztán ma lekaptam és...kurva faszba...ezentúl kerülöm a nagy vizeket
Helló! SOSbe lenne egy kérdésem...találtam itt helyben halason egy bontott 2002es KTM EXC 125 blokkot és olyan kérdésem lenne, hogy jó lenne-e az én 2004es EXC-be annak a főtengelye?ELőre is köszi a válaszokat
képesmotoronn még mindig fenn van a crm ed
de most légszűrőt is tisztítottam, lemostam a gépet, láncot befujtam, minden szart megcsináltam a szombati motorozáshoz
Van egy eladó YZ 250 F Yamahám.
Nagy király masina, de sajna a térdem nem bírja.
Akit érdekel itt meg tudja nézni:
http://www.hasznaltauto.hu/2056051_yamaha_yz_2003
Üdv
Mihu
mert a melg kipuffra rámegy a víz és az miatt repedt meg?
levettem és CO val megheggesztettük..mostmár jó elvileg...tegnap vettem észre hogy esgy csomó helyen füstöl......aztán ma lekaptam és...kurva faszba...ezentúl kerülöm a nagy vizeket
airoh sisakról valakinek van véleménye?
A vége elég durva
Kánaán
és MŰANYAG
itt van a 250 vs 450 amiről beszéltem.
link
Mizu?
zoozee vagy még?