Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek, ebben a korban már az a 2 óra is ajándék!
Sziasztok!
ááá, dehogy...Apám is keveset alszik, de már Ő is olyan vén mint te, 2évvel öregebb....szokj hozzá
hát basszátok meg évikét nem aludtam egész éjjel....illetve max. 2 órát össz-vissz...agyvírzís...lehet a motorozás hiánya szétfusztrál engem ...mindjárt megujjazom magam

amúgy jó reggelt!
azé ez most arany mert most ébredtem és nagyon kipattant a szememből az álom

jó reggelt
Szeva nautius nem tudom ki vagy?
Ma is kint túrtuk a pályán, a kis hondáv al, de szerencsére lealáztuk a suzukisokat , viszont nem áztunk úgy szarrá mint vasárnap, és jégeső sem volt. Ati jössz vmikor esetleg sóskútra?
hi Ati vagyok egy kicsit.
ugyan az mint a felhasználónevem csak @hotmail.com
szaraz,, megadhatnád az msn címed szeretnék kérdezni 1-2 dolgot persze ha nem gond.. nofear.2t@gmail.com,,vagy ide ,
asszem meek aludni holnap is melóóóó minden jót!
Rino gatyó 14 kilóért suerintetek milyne lehet ? 15 nél többet nemakarok kiadni egy gatyáért ,,csak endurozásra kell egy jókis gatya,,ami mutat is azért
Helló Mindenkinek!

Látom az előző hozzászólásokból, hogy nem csak nekem van bajom az NGK gyertyákkal! Valahonnan azt hallottam, hogy hamisítják...Egyébként nekem is 6 évvel ezelőtti 2 évet kibírt, most meg 1-2 hétvége és kaputt, lehet mert francia.... Ki tudja hogy hol lehet BOSCH gyertyát venni? Állítólag azok még nem szarok..... Ja és mindig a megfelelő gyárilag előírt hőértékűt teszem bele! Vazzameg az NGK !
Én is úgy tudom h 15 körül van!
de én nem innen rendelem hanem a közelemben van viszonteladója a scoyconak és ott veszem
én is sárga fekete gatyát veszek :)scoyco-t mert szerváltam olcsónn acerbis mezt meg kesztyűt és ehhez nem vehetek piros feketét az usa nagy szar olyat nem vennék szakad meg fog mint az állat az csak disznek jó tényleg
Én 9900ft ért vettem lecipzározható a szára a mostani ára 15 körül van akciós áron vettem anno
köszönöm a linket kerkyra nemtudod hogy mennyibe kerülnekaz itt látható gatyók? mert árakat nem látok szociel engema sárga cross gatya érdekelne ,,ha tudsz kb árakat mondani megköszönném
usa gatyát ne, unokatesomnak volt olyan, de egy esés és szakad
http://www.scoyco.hu/?w=402

kerkyra ezt linkelte nekem én ien fogok venni majd elvileg jókis cucc

én meg talán ezt az usa gatyát

http://www.huweb.hu/aruhaz/mot...
hy skacok! kérdezni szeretnék,,ha jól emlékszem régebbenkerkyra,,vagy szaraz18 barátunk linkelt be oldalakat ahol olcsón voltak cross,,és enduro gatyák újonnan,,10,15 ezer ft ért ha jól emlékszem,,tudnátok valami linket adni,,mert vennem kéne már 1 gatyát meg egy mezt,,már csak ez hiányzik a felszerelésből,,a dísz kedvéért
különben 12 -t nem adtam volna érte újonnan mert nem is igen tudtam h mien gumi amúgy nekem elöl is ien márka van az elég jól bírja meg nem kopik meg csúszkálok vele össze vissza