Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bull racing olcsónn jutottam hozzá 5000 ért adta a gyerek zsír újj mondom annyit megér kipróbálom mennyit bír

csak nem voltam benn bisztos azért kérdeztem
Szerintem még nincs kettő. De egy honda az ronda!
hm...nekem is kéne valami jó guma nemf eltétlen uj,mert ami fent már kuka és jamboren kell a tapadás
Milyen gumi ez?
De

2 sok

Mink olyan 1 körülire fújjuk
Ha tudod minek kérdezed?
Ha elvisz valaki akkor jaa. addig még nem lessz meg az útánfutóm.
köszi a helpet nemtom mi lehet a baja...:S először sok volt benne, de aztán egyre kevesebb... de ma mentem kb 10km és megint van benne
Hellosztok!
felkerült az új gumi a gépre
és 2bar-t nyomott bele a gumis az nagyon sok nem?
elég bele max 1bar nem?
De az egy szar crf250 volt.
Vagy kettő
Kb 1 hónapja eggyik haverunknak folyt a légszűrő házból a motorolaj kijött kb 1dc aztán abbahagyta. Nem töltöttél túl sok olajat beléje? De ebben majd a zoozee mond okosat mi csak talállgatunk!
Francba... családi program körvonalazódik... de hátha elmarad
Én menek!
Szia!

Nagyon nem kell aggódnod, nem ismeretlen dolog a levegőszűrőházban található olaj beszivárgás! Valóban a karter visszavezetésből kerül oda és kiküszöbölhető probléma! Sajnos azt, hogy a KTM-nél ezt miként lehet megoldani azt nem tudom csak a GasGas FSE és FSR típusoknál tudom a megoldást, de ha elmész felkeresel egy KTM szerelőt akkor biztosan fog segíteni!

Vagy, kérdezd itt a fórumon a Zoozee-t!
nemtudom olvastátok-e a gas-gas topicot de
Julis 6-án tatabányán lesz egy forumos csapatás,remélem sokan jösztök
Kartervisszavezetőből származik valszeg.
Nem töltöttél rá túl sok olajat?
Egyébként keveset normál szinten is nyom oda.De az elég kevés,éppen csak látszik.
Egy ismerős,amikor túl sokat töltött rá,akkor annyit nyomott oda,hogy van egy ülepítő is és már onnan csöpögött,de ő min.1,5 decivel többet töltött rá.lc4 volt
De mivel nem vagy gonosz, akkor mifene? Én, a kétütemű, nem tudhatom
kedves vagy köszi
Ha gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám azért mert ktm
Lapátmen bácsi . kivettem a láncból egy szemet remélem most már jó lesz
sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy a légszűrő mögött abban a gödörben találtam motorolajat, és nem tudom hogyan került oda... valszeg a kerter visszavezetőből, de miért? HELP ME
én nem tudni mikor.....szombaton lenni délelőtt kis nyáregyháza pálya tagoknak aztán egy kis ballagási bulira menni majd jól berúgni valamikor majd csak el mehetnék már....
Lehet... akkor állandóan. Erről az öreg székely jut eszembe, Tudod, akit kérdez a fia, hogy mi legyen a cseresznyével. Mongya az öreg, hogy ha anyád meggyógyul, akkor lekvár. Ha nem, akkor pálinka