Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

összefoglalva a versenycrosst nem kizárolag pályázni használnám hanme endurozgatnék haverral egyszer 2x elmennék motorozgatni az utcán stb...
tegyük fel kimegyek egy pályára ahova nem lehet földuton menni hanem 2 km-es közut van...
akkor anyucinak egy héten 1szer elmegyek a boltba...stb...:D
egyesbe be ablakot le .....
mijeza köcsögös film az rtl-en ?
De most azt vázold, kérlek, hogyan akarod uccán használni a crosst
Azért ezek a sérülések idegesítőek tunnak lenni. Pláne, ha az ember két hónapon belül kettőt is összeszed úgy hogy abszolúte eccerű helyeken esik el
Sziasztok...
Most nyáron szeretnék motort venni és a cross vagy enduro motorok között szeretnék választani...
nem tudom h' crosst vagy endurot vegyek mert sokan mondják h' a cross sokkal szervizigényesebb és ha utcán megyek vele elb*szom, de mégis inkább hajlok a crosshoz mert nekem az a lényeg h' jo erős legyen nem számit h' mennyi a vége....
Akinek van tapasztalata a cross és enduro motorok különbsége között irja már le h' tényleg sokkal többet kéne költenem egy crossra meg ilyenek...

ui: jah és 125-ös 2t-t szeretnék vásárolni és inkább terepen használnám de azért az utcán is néha!
Gipsz levétel után kb 3-4 héttel már ugyan úgy ugrálgattam mint az előtt.Ráadásul még 3 csavar is volt a lábamban.
az
Igen otthon lábadozik szegény .Ö is elbaszta a nyarát rendesen.
holnap kapod az új műanyag járógipszet?
visszább kell venni az ugrálásból most majd gondolom ...félteni fogom szerintem a lábamat az elején biztos...

tényleg galussal mi a helyzet forr a csontja? hogy van ? otthon punnyad szegény?
Innen is úgy láccik
Jobboldali kezdö középsö haladó baloldali profi motorosoknak való
Emelkedő számsorrendben?
Tiszta freestyle aréna motorosok Mekkája.
Vaze.... most vasárnap is megy az egész banda.... kivéve a két rokkantat, köztük engem
mumus ez is
De ez a siratófal már azért döfi.
akkó jó van akkor
további szép estét,,
Pont aszondom, vaze, hogy beb@szom hátra a motrot, mellém meg a manusokat osz kövér gáz....
százlábuuuu,,
durva hely, nem mennék neki,
bebaszkodom az igazolatlanokat mindenkinek ..engem nem érdekelnek a kifogások ..mindenkinek kötelező a jelenlét .......ha én öreg fejemre kibírom növeszteni e célra miattatok a lábam akkor ....