Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár, most végiggondolva, több ilyesmi is van. A legjobb, ahol még egy patakmeder is van az aljában, hogy lendületet tudj venni

De attól még komoly ez a hely itten a képen
szép estét, hol ez a hely,,,?
Minden csak elhatározás kérdése
idén nyáron rá kell gyurjak a motorozni tanulásra, mert pl egy olyannak még nem hiszem hogy neki mernék menni
Na ezt még én se láttam... pedig ismerem a fiúkat, többször verettünk már együtt
errefelé is van néhány ilyesmi
Hát, nem akarok nagyképűsködni, de kitapostunk egy helyet az erdőben... ami sztem van ilyen. Csak nem sziklás, az a különbség
Azért az oscarra nem kell hajtani, sokszor az életszagú videók a legjobbak. Nekem pl ez az egyik kedvencem.
nekem is lekerül a gipsz és dobok fel egy ilyen vidit a gyógytornáról
Túlzottan engem se érdekel... csak az a két büdös kölök csinál belőle presztízskérdést....
várom a vidiket
Az a gáz, hogy rohadt sok idő, mire elkészítesz egy télleg nívós saját vidit... már én is gondolkoztam rajta. De valami igénytelen retket nem akarok feldobni. Akkor frankó kameraállásból felvett látványos anyag, szépen megvágva, valami fain zenével.... alább nem adom. Viszont fontosabb dolgokra se jut időm....
van de nem szeretem a boxeralsót...esetleg ha valami csajjal összefexem akkor felveszem de az se lényeges olyannyira mint ami benne van
Milyen diszkóba mentél ilyen „korán”? Tini diszkó? Mert akkor nem csodálkozz, hogy nem engedtek be!
amugy szépppp estét Ec-ek
amatőr vidit tehetsz fel ...azt tudsz csinálni otthon a szobában ....és egyik kezeddel csinálod amíg a másik pihen...
Az én két nagyobbik fiam csak boxeralsót hajlandó felvenni.... nekem meg mongyák a fecskére, hogy apa, ez ciki....
én is olyat használok

Most már egy saját videó kellene, haverom úgy is most vesz kamerát, de hát így.
Én már nem tudom mikor veszik le, pont azon gondolkodtam hova tettem a leleteket, nem is emlékszem mát olyan rég volt.
nem bízok ......főleg, hogy előtte se tudtam
Neked még mindíg tart? Nem baj, dobj fel valami endurós vidit, majd cenzúrázom