Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most éppen az Elvarázsolt Dollárt nézem
de nekem az összes a kedvencem
Leírtad, amit én...supermoto, speed....crossban nem jó semmire.
Párra igen, melyikrő lenne szó?
Emlékszik valaki a Bujtor Filmekre?
Jóéjt! Álmodj a lefőbb főtengellyel
!
Nem Pannonia ringen beszéltem 1-2 versenyzővel azt mondta rajtnál meg kanyarokban amit írtak róla segít neki!(Supermoto,speed)
Én nem azt mondtam h hétköznapi embereknek annyira jó meg h hobby szinten annyit segítene a motorozásban de aki versenyző annak valamennyit tud segíteni !
Jaa szerintem is a rajtnál és a válltásnál 0,001 századdal gyorsabban kapcsol mint a sima de hogy biztonságosabb lessz tölle a mocizás meg stabilabban kanyarodik !? ezt megeszi a sok kis csicska és rohan megvenni! ,,egyiért veszek bele még egy blokkot aztán felszállok"
Na én megyek mára, jó lenne, ha reggelre itt teremne egy főtengely
Igazából itt ez a lényeg:

Yamaha WR 450 F 2 Trac azaz összkerék hajtás !
2004/2007

2.500 db gyártottak belőle csak ( Párizs-Dakar ) ebből ez 2007 ig raktáron volt idén áprilisban fogtuk be bemutatónak.
gyárilag : Öhlins első és - hátsó teleszkop, Öhlins kormánygátló, Öhlins hidraulikus hajtás.
Extrák : gyári Supermoto kerék set,stb.

Eredeti ár : 3.000.000,-Ft + 500.000,-Ft supermoto set
Bemutató ár : 1.700.000,-Ft + 350.000,-Ft supermoto set
(igazából nem tudom én se, csak osztom itt az észt....pszt...)
tudtommal a yamaha csinálja az öhlinset
Yamahának van Öhlinses kiadása is?
ezek a cuccok igazából olyan embereknek valók akik crossoznak 1. helyeken végeznek...de nincs csapatuk...nem?
Újonnan veszem majd, de egy ismi hozza nekem kintről nagyon jó áron.
AHA!
Csinos...

Ez meg pl. egy eléggé érdekes ajánlat:
http://www.yamahamotor.hu/hasz...
A zsernyákok magnum talállkozó 0:3 Nem tudnak.
Ki állítja, aki eladja?
MotoGP-ben vagy speedmotoroknál van értelme, de crossban én nem hinném, hogy bármi haszna van. Általában ezeknek a drága kütyüknek nem sok értelme van, egy versenyzőnél, aki 50 körből plusz-mínusz 1-2 másodperc különbséget motoroz, ott javít neki fél másodpercet.
250F
Ez állítólag nem rossz dolog!
Szeva Magnum mester...csak nem elkaptak?

Miért nem csinálnak legális enduro pályákat a krosszpályák mintájára?
Örülök, hogy átgondoltad...hidd el, nem az számít, hogy ezzel lefaragsz fél tizedet a köridődből, először marha jól meg kell tanulni kanyarodni meg ugrani.

Különben magával ránt a divat, és jön a többi fancy cucc: további gagyiság
amúgy nem azonn voltam h egyszerre megveszem hanem érdekelt is h mennyibe lenne 1 hidraulikus kuplung mennyiből jönne ki!
gas gasba írta gyurika h nem kell valami csávónak Andris cucca mert h tudott venni vagy nem tudom és akkor írtam oda h mennyiért adja stb stb és kiváncsiságból is érdekelt h mennyi lenne!
Mi a pók ez, WR450F?
Szép kis gép...de erre még szupermorgó szettet kell venni...Újan veszed? Gyere Dabasra a Yami Surmanhoz, nagyon jó arcok, kedvezmények, stb. A tulajt elég könnyen rá lehet dumálni engedményekre.
Halló mindenki. Kakukk ki ne menj tápióbicskére mert tályvédelmi körzetté varázsolták!