Nem Pannonia ringen beszéltem 1-2 versenyzővel azt mondta rajtnál meg kanyarokban amit írtak róla segít neki!(Supermoto,speed)
Én nem azt mondtam h hétköznapi embereknek annyira jó meg h hobby szinten annyit segítene a motorozásban de aki versenyző annak valamennyit tud segíteni !
Jaa szerintem is a rajtnál és a válltásnál 0,001 századdal gyorsabban kapcsol mint a sima de hogy biztonságosabb lessz tölle a mocizás meg stabilabban kanyarodik !? ezt megeszi a sok kis csicska és rohan megvenni! ,,egyiért veszek bele még egy blokkot aztán felszállok"
Yamaha WR 450 F 2 Trac azaz összkerék hajtás !
2004/2007
2.500 db gyártottak belőle csak ( Párizs-Dakar ) ebből ez 2007 ig raktáron volt idén áprilisban fogtuk be bemutatónak.
gyárilag : Öhlins első és - hátsó teleszkop, Öhlins kormánygátló, Öhlins hidraulikus hajtás.
Extrák : gyári Supermoto kerék set,stb.
Eredeti ár : 3.000.000,-Ft + 500.000,-Ft supermoto set
Bemutató ár : 1.700.000,-Ft + 350.000,-Ft supermoto set
Ki állítja, aki eladja?
MotoGP-ben vagy speedmotoroknál van értelme, de crossban én nem hinném, hogy bármi haszna van. Általában ezeknek a drága kütyüknek nem sok értelme van, egy versenyzőnél, aki 50 körből plusz-mínusz 1-2 másodperc különbséget motoroz, ott javít neki fél másodpercet.
Örülök, hogy átgondoltad...hidd el, nem az számít, hogy ezzel lefaragsz fél tizedet a köridődből, először marha jól meg kell tanulni kanyarodni meg ugrani.
Különben magával ránt a divat, és jön a többi fancy cucc: további gagyiság
amúgy nem azonn voltam h egyszerre megveszem hanem érdekelt is h mennyibe lenne 1 hidraulikus kuplung mennyiből jönne ki!
gas gasba írta gyurika h nem kell valami csávónak Andris cucca mert h tudott venni vagy nem tudom és akkor írtam oda h mennyiért adja stb stb és kiváncsiságból is érdekelt h mennyi lenne!
Mi a pók ez, WR450F?
Szép kis gép...de erre még szupermorgó szettet kell venni...Újan veszed? Gyere Dabasra a Yami Surmanhoz, nagyon jó arcok, kedvezmények, stb. A tulajt elég könnyen rá lehet dumálni engedményekre.
de nekem az összes a kedvencem