jó reggelt elftársak....
én is napok óta rohangálok a rossz lábammal..........próbálom utolérni magam
ember nem is gondolná milyen nehéz
de ha egyszer sikerül
olyan melegek vannak errefelé, hogy az emberre rárohad a gatya ....éjjel kicsi esők de crosspályára nem elég
na mindegy ........megyek dolgozom tovább csak felkeltem a gyereket mert bébicsősz is vagyok napok óta , hogy abszolút ne legyen eccerű
agyvírzís, hogy mi folyik itt gyöngyösön
Hello.
Egyik haveromnak lenne egy problémája...
Egy gsx 400 s katanáról van szó...
Nézegettük ma a gépet, és ha a két szélső hengerről lehúzom a gyertyakábelt, akkor pár másodperc és leáll, és ezekre a hengerekre ha egyenként húzom le a kábelt akkor is erősen reagál, viszont ha a középső hengerek valamelyikéről húzom le a kábelt akkor csak ilyen csörgő hang szerűség add... zörög, ha mindkét középsőről lehúzom a kábelt, akkor nem áll le mint a két szélsőnél, hanem jér tovább, csak a hangja változik meg...
Ja és tudnátok ajánlani bpn egy szerelőt, kéne egy karbiszonkron szerintem, én meg ilyet nem tudok, nem ismerem ezeket a membrános karbikat...
Tudom hogy nem enduro, de sok hozzáértő mászkál errefelé...
Ha lenne kedve,jövöhéten lejöhetnél velünk nyársapátra egy egész napos bográcsozós,röhögős,beszélgetős,edzős napra...hmm?:)
Ha kell valakinek DRz-hez egy 3-napos zselés akksi speciális méretű az szóljon
én is napok óta rohangálok a rossz lábammal..........próbálom utolérni magam
ember nem is gondolná milyen nehéz
de ha egyszer sikerül
olyan melegek vannak errefelé, hogy az emberre rárohad a gatya ....éjjel kicsi esők de crosspályára nem elég
na mindegy ........megyek dolgozom tovább csak felkeltem a gyereket mert bébicsősz is vagyok napok óta , hogy abszolút ne legyen eccerű
agyvírzís, hogy mi folyik itt gyöngyösön
Egyik haveromnak lenne egy problémája...
Egy gsx 400 s katanáról van szó...
Nézegettük ma a gépet, és ha a két szélső hengerről lehúzom a gyertyakábelt, akkor pár másodperc és leáll, és ezekre a hengerekre ha egyenként húzom le a kábelt akkor is erősen reagál, viszont ha a középső hengerek valamelyikéről húzom le a kábelt akkor csak ilyen csörgő hang szerűség add... zörög, ha mindkét középsőről lehúzom a kábelt, akkor nem áll le mint a két szélsőnél, hanem jér tovább, csak a hangja változik meg...
Ja és tudnátok ajánlani bpn egy szerelőt, kéne egy karbiszonkron szerintem, én meg ilyet nem tudok, nem ismerem ezeket a membrános karbikat...
Tudom hogy nem enduro, de sok hozzáértő mászkál errefelé...