én meg kimegyek a haverokhoz aztán azt veszem észre hogy másnapos vagyok, az a baj hogy 3 hete minden nap kimegyek, ez a nyárral jár... nemtudok otthon ülni
Aszittem rólam van szó... mert én már régebben kifejtettem, hogy az alkoholizmus betegség, és gyógyítható. Én viszont iszákos vagyok, ami csak egy rossz szokás
Sziasztok!
Vedtem egy 94'-es yamaha yz 125-öt, és olyan a karbi mintha nem a saját uszóháza lenne és a benzinszintet sem tudom belőni rajta. Lehet, hogy a ház miatt nem lehet belőni, mert elakad az uszó a szélében? ufó alakú úszóház van rajta van valakinek ilyen uszóházas micija vagy csak rátákoltak valamit és ha kicserélem egyenes oldalúra megoldódik a probléma?
Köszi
de,cak mint kiderült nem az akksi a bajom hanem a fesszabályzó.
Egyébként a dobozára rá is van írva hogy DRz,gondolom a hely miatt fektethető kiaslakítású a teteje.
És Ön, kedves névnapos László?
Vedtem egy 94'-es yamaha yz 125-öt, és olyan a karbi mintha nem a saját uszóháza lenne és a benzinszintet sem tudom belőni rajta. Lehet, hogy a ház miatt nem lehet belőni, mert elakad az uszó a szélében? ufó alakú úszóház van rajta van valakinek ilyen uszóházas micija vagy csak rátákoltak valamit és ha kicserélem egyenes oldalúra megoldódik a probléma?
Köszi
nekem pengénn működik
de volt olyan nekem is h nem akart semmit behozni és akkor beluntam és format c
fasza lenne szerintem
már csak annyit kéne elintézni hogy 35 fok helyett,csak 15 legyen majd
Egyébként a dobozára rá is van írva hogy DRz,gondolom a hely miatt fektethető kiaslakítású a teteje.