Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg kimegyek a haverokhoz aztán azt veszem észre hogy másnapos vagyok, az a baj hogy 3 hete minden nap kimegyek, ez a nyárral jár... nemtudok otthon ülni
Aszittem rólam van szó... mert én már régebben kifejtettem, hogy az alkoholizmus betegség, és gyógyítható. Én viszont iszákos vagyok, ami csak egy rossz szokás

És Ön, kedves névnapos László?
hát engem
Kit?
ez a topic is alkoholistának tart?
Szewasztok! Lassan javul a hátam... vasárnapra rehabilitációs motorozást tervezünk....
Sziasztok!
Vedtem egy 94'-es yamaha yz 125-öt, és olyan a karbi mintha nem a saját uszóháza lenne és a benzinszintet sem tudom belőni rajta. Lehet, hogy a ház miatt nem lehet belőni, mert elakad az uszó a szélében? ufó alakú úszóház van rajta van valakinek ilyen uszóházas micija vagy csak rátákoltak valamit és ha kicserélem egyenes oldalúra megoldódik a probléma?
Köszi
Szevasztok crossördögök mi a szitu? Moccolgatás? Mostanság nem sok időm van forumozni, jahhh Faisst gatula csak így tovább
Hali!
nekem pengénn működik
de volt olyan nekem is h nem akart semmit behozni és akkor beluntam és format c
Sziasztok. Nektek is baszakodik a firefox ? vagy csak nekem nem jó index forum is szar állandoan lefagy
Az m1 en megy régi film adakarról nagyon komoly még 3 kerekü honda is van benne !
Én 13900-é vettem 10-ért a tiéd Unibat 12v7Ah gondozásmentes zselés
Jetsky, de azt is alulrúl megülve a víz alatt
Hy,3 napja vetted?Mennyiért adod?
valahova középútra....ahol 15 fok van és crosspálya
Ott se mindegy hova mész...délen simán lehet 30 fok ott is...a sarkkörnél meg még szögesgumival lehet nyomni
azlesz vazz
irány norvégia
ne egyél tobb sóskát meg spenótot
köszi
fasza lenne szerintem
már csak annyit kéne elintézni hogy 35 fok helyett,csak 15 legyen majd
Ha ilyen színűt F.sok az mit jelent ....gondolom tartós tejet má ne vegyek
Na már ott sündörögsz a dobcsi körül...már nem kell sokkk...grat
de,cak mint kiderült nem az akksi a bajom hanem a fesszabályzó.
Egyébként a dobozára rá is van írva hogy DRz,gondolom a hely miatt fektethető kiaslakítású a teteje.
Csak a melómtól függ,mert az van bőven de,megdumál6juk