Délután átszabtam egy szimszon gázbowdent a szuzukiba.... a szimóé 300 Ft, míg a mi motorunkhoz kb 13 ezer lenne a komplett gyári... ettől beindul az ember fantáziája
csáóó!
ha jólenne a motorom mondanám h menjünk Bakonyba endurozni,,de mire megveszem az új kuplungott.....aug közepe kb,,,barátokkal kimegyünk ált Hajmáskérre azt onnan gó 4-5 en...ált,,de van,,12- haver aki még arra motorzik.....ha van msn ed írd meg és felveszlek,,,
Hali
De versenyzem még..csak nem tudtam autót szerezni vasárnapra...
akivel mentem volna 1 nappal előtte szólt hogy már nincs hely..
majd nyársapáton ottleszek
jösz?
Valaki nem endúrózik a Balaton felvidék környezetében!
Kapolcs környékére gondolnék!
Igazából jó lenne egy teamhoz csatlakozni,mert cefetül mozgat az a rész!
kicsit elhalt ez a fórum, ahogy megjött a jóidő
Én is pénteken délután meg szombat este is pályán voltam, vasárnap csak azért nem, mert akkor meg motort nézni voltam.
Most látom Kacor Feri MXBéla bejelölt iwiwen...bocsi, hogy csak most igazolok vissza, de kb 2havonta nézek fel Mi a helyzet a kis családoddal...rég láttuk már errefelé az irományaidat
Délután átszabtam egy szimszon gázbowdent a szuzukiba.... a szimóé 300 Ft, míg a mi motorunkhoz kb 13 ezer lenne a komplett gyári... ettől beindul az ember fantáziája
Kárpátok gyűrűjéből szállj fel szabad madár
Bocs a hangulatért
ha jólenne a motorom mondanám h menjünk Bakonyba endurozni,,de mire megveszem az új kuplungott.....aug közepe kb,,,barátokkal kimegyünk ált Hajmáskérre azt onnan gó 4-5 en...ált,,de van,,12- haver aki még arra motorzik.....ha van msn ed írd meg és felveszlek,,,
De versenyzem még..csak nem tudtam autót szerezni vasárnapra...
akivel mentem volna 1 nappal előtte szólt hogy már nincs hely..
majd nyársapáton ottleszek
jösz?
Valaki nem endúrózik a Balaton felvidék környezetében!
Kapolcs környékére gondolnék!
Igazából jó lenne egy teamhoz csatlakozni,mert cefetül mozgat az a rész!
Jelezzetek!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Jjjjjhhhhaaaajjjjj....
gondolom valami magán személy hátha megveszi a motorodat
de jó lenne valami mással menni már
Én is pénteken délután meg szombat este is pályán voltam, vasárnap csak azért nem, mert akkor meg motort nézni voltam.
(enyém meg eladó
ts-r-rel mész még?
mi van a mociddal?