Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délután Ferihegy?
csööö
Csö emberek.
szabotázs szagot érzek
Lehet, hihetetlenül hangzik, de már vagy 10 éve nincs bicajom... az öreg jávámat gusztálgattam, de az meg tiszta lemezborítás... mondom, kirángatom a bowdent, kiderül, hogy 5 centivel rövidebb, hát agyvírzíst kapok... legyintettem, még mázli is, hogy itthon a garázsban lett vége, nem valahol az erdő mélyén
nincs eg bicikli bowdened?mókolás de ideiglenes tökéletes nekm 1-2 hetete birt ki.. forasztasz a végére valami kics csoki féleséget,és mehecc is reggel babodra....én a helyedben megprobálnám az tuti...
Hát micsinájjak? Nagyjából koppgázon fel van akadva... és ez most nyolc órakor történt... a bótos cimbinek is van csalággya, már nem akartam zaklatni... holnap valszeg tud másikat adni, de reggel nyolckor rajtol a mezőny somogybabodra
nehogymár egy gáz bowden miatt ne menj
Szewasztok!

Na, a trehányság áldozata lettem... már rég ki kellett volna cserélni az akadozó gázbowdent.... most az előbb fennakadt végleg... úgyhogy a holnap reggel 8 órás indulásnak annyi....

De nem baj, akkor most leiszom magam
Szia cool21 add meg a tel számodat vagy csörgess meg a 06 20 480 13 44 telefonon és vissza hivlak Karcsi
Hozzáteszem különben a karbival lehet szerintem valami állítási probléma csak én még nem állítgattam az alapjáraton kívül semmit!
Szevasztok Enduro-sok!Elsősorban Zoozee-tól szeretnék kérdezni vagy attól aki ért a KTM-EXC 4T-k hez!Zoozee írok ide neked mert tudom neked is 2006-os EXC-d van mint nekem!Remélem tudsz segíteni.A mocimmal ebben a meleg fülledt időben nem lehet az erdőben menni.Állandóan fullad minta nem kapna levegőt!Utcán vagy nyílt terepen ha megyek ott semmi gond mert megy gond nélkül!Ha írsz nekem akkor inkább Emailt de az se gond ha ide csak itt ritkán járok!Címem:Bugic@freemail.hu köszi előre is!
bárki kimehet,én is csak nézni szoktam milyen jókat ugranak,meg van körülötte egy kis pálya is
Szia Davon!

Minden ok... 91km-et megtettem vele...(nem valami sok, de nincs sok időm a hobbyra) Nagyon rendben tartom, csitti-fitti most is, szép tiszta... lánc is atomra ápolva. A papírmunkán is túl vagyok teljesen Vettem hozzá egy új kipuff dugót mert elhagytam valahol a másikat. Ezért most piros színűt A műanyag elmeket kicsit kifényesítettem rajta...spéci waxal... tök jó lett! Ez nekem szakmai ártalom. Amatőr szinten motorozok, ezért nem is tudom nyüstölni.... ugyhogy örök életű lesz ez a motor
Sziasztok!

Mi újság van Rityifi? Gép? Minden ok?
Bár gondolom, remélem hogy igen.
Nagyon úgy nézz ki nekem is kezdenek helyrejönni a dolgok itthon, szép lassan elindultam a gödörből kifelé. Most happynek érzem az életem, de a bicikli hiányzik. No mind1 ha helyrejön a kezem, majd a haverok gépét nyüstölőm.
nekem az első próbán a váltás az olyan volt mint valami kezdő lennék betontalpakkal
váltókart feljebb raktuk aztán már nem úgy kellet váltani hogy levenni a lábam a lábtartóról
3-4.nél már fogod érezni, meg be kell törnie a csizmának
Akkor én még gyakorolok
NAGYok ? akkor nekem is ott a helyem
ferihegyi reptér mellett,itt szoktak ugrálni a "nagyok"
reggelt,én is igy voltam vele meglátod utána csizma nélkül nem fogod elképzelni!
Szia! Ide én is kimennék, ez hol van?
Üdv.

Na, megvan na csizma Forma Terrain..... ma kipróbálom. Még nem tudom elképzelni, ebben hogy lehet váltani, De optimista vagyok!
Nyakat, Bla!
morgen béláim!
Persze, vágom. Már láttam a múltkor a zokleveledet, csak gonoszkodom.... Grat