Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és elég kemény a csizma az elején!

meg nekem a váltókart feljebb kellet rakni egy fokkal
Erős nyakat!
Ha keményen nyomod a terepmotorozást, azaz nagyon gyakran veszed le-fel, érdemes fémcsatosat venni. Sok szerencsét.

(nekem StylMartin van, kicsit enduros, nem annyira lábgipsz-szerű crossos)
nekem Rainers van
ha érdekel
Hardcross supercross Nac-Nac
köszi a gyors választ! Akkor ezt túltárgyaltuk... Megyek csizmát venni
csizma szerintem a sisak után a legfontosabb...
alap hogy cross csizma!

én nekem derékszögbe volt a bokám mert rá esett a motor és semmi bajom nem lett!
Bakancsba darabosra törik a lábad, szerintem mindenképp crosscsizma...megspórolsz majd magadnak pár törést
2000 utánihoz is
Helló!

Köszönöm a lánc spray-vel kapcsolatos segítségeket...
Ki merre szoktott motorozni? Pest megye és környékére gondolok...(itt a Sóskúti oldalra)

Még egy kérdés: Ha nem crossozok, csak amatör szinten endurozok, akkor is javasolt a cross csizma használata? Vagy megteszi egy bakancs is.
Köszi a válaszokat!
2000 KTM et ne!
drága az alkatrész hozzá!
Sziasztok! erről a motorról van véleményetek! Vagy mondjatok már rólla valamit h hogyis van ez igazán mire kell figyleni a vásárláskor Stb!Ktm
Hellosztok!
ehhhhhhhhhhhj Ti mennyit tudtok írni 2 nap alatt még nem voltam csomót olvashattam vissza:(

Raktam fel pár képet a kezdetektől mostanáig akit érdekel nézzen rá

http://sportmotor.hu/motoros_k...
http://www.mrcycles.com/ Ajánlom mindenki figyelmébe!
Én rendeltem már tőlük, korrektek csak 1-2 hét mire idér.
már ha van itt valaki
üdv mindenkinek
Köszi a választ! akkor lehet mégis maradok az Aprilia Mx 125-ösnél.
én is putoline-t használok és tiszta dzsuva minidig a motor, ha azt a akarod hogy ne legyen fehér szinű gyorsaságira való sprét kell fujni rá de az csak utcai motorokra jó sztem, nekem sm szett van és arra akarok váltani
hali!
mielött befújod a láncot azelőtt tisztítsdd is meg ne a koszra fújdd rá!
és ha úgy fűlyod rá és nem annyit h tocsogjon akkor nem fog fröcsögni amúgy én is putoline-t használok!
de próbálj meg másik spray-t!
Ha nagyon finoman mész vele és jól be van karburálva akkor 6 liter körül...de könnyedén lehet akár a duplája is...
És mennyit esznek ezek a versenyendurók 100km-en? Supermotként szeretném használni a városban.
ítam épp most
ja bocs most láttam hogy írtál
írtam neked henger ügyben de nem írtál vissza