Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi kérdésed.... sztem mikor feltetted, már nem voltam magamnál... no most nem a sör miatt, de eccerűen kidőltem

A lényeg, hogy holnap valszeg kicsit mi is meglevegőztetjük a talajt
arany
Gas gas-t nem ismerem ,mentem egy 300-as mocival 2008-as volt elég jó volt nagyon nyomatékos
Kac kac Remélem azért egy pár ezrest kibír generál nélkül...bár fingom nincs mikor van dugócsere...gondolom 6-7ezer körül
Aztán lehet generálozni
Még 18km van a járatásból
De biza elkerültük egymást. Majd vasárnap délután kint leszek.
ez tudod mi?riasztó
meg az enyém ott jöttem fel
akkor elkerültük egymást akörül mentem énis.egy kört mentél,nem?meg 1quad nyom volt meg hatalmas viz.én is mentem egy kört azt jöttem haza mert már odafele nagymenön minden tócsába belementem és természetesen szarrá áztam
Szia Nikk bácsi hogy vagy?
Azok a friss nyomok az enyémek a képen jobb oldalt
Voltam de csak egyedül láthattad a nyomokat fél 7 környékén jöttem haza.
gerre Ciooo
Kerkyra voltatok kint?én voltam de senki nem volt 7óra körül
National Geographic
szép teljesítmény
Ezt múltkor is olvastam, büszke vagyok rád Azért ez 1 év alatt nem kis teljesítmény, de inkább motoroznod kéne ilyen intenzíven
jah 10éves múlttal....2007 májusában 2kilométer után leszédültem a futópadról és 86kiló voltam...most 72 vagyok és négy órán belül futok így már egy kicsit más megvilágitásban vannak a dolgok
Férfi 40-55ig rendesen elpicsázta a ti kategóriátokat Vén kecske is megnyala a sót...najó ez most annyira nem illik ide, de mind1
MARATONT futottam...csak én nem haltam meg mint aza szerencsétlen 2000évvel ezelőtt
A fizetés bankártyával vagy paypallal történik a posta díjat magának számítja ki.
Hát... szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál