Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sutyerák azért, mert ha az illető azt mondja, hogy jajj én meggondoltam maam mégsem kell mert ez meg az... Akkor én szívok!
Hello!
Nem tudjátok hol lehet átalakíttatni a crossmotort endúróvá úgy ,hogy le is lehessen majd vizsgáztatni ?
A válaszokat előre is köszönöm .
Eladó egy ilyen, bármilyen 28-as kormányra felszerelhető bigyó, használt, de hibátlan állapotú, 2000 HUF.
arany
kat et már eladtam rég. most jelenleg nuku motor... de azonnal lesz amint októberben visszakapom a motoros jogsim
Hello!
mivan veled?rég jártál erre fele
ktm szuperál?
nyilván de az utánvételért is külön fizetned kell apostának. ergo drágább mintha sima csomagként menne

ennek ellenére én mindig az utánvét híve voltam, ott véletlenül se húznak le
Nekem asszem regina 520 o gyűrűs van rajt de nagyon penge mióta meg van egyszer sem kellett utánna húznom
szia,a sárkidobós kidobja a sarat,a nemkidobós meg nem Nekem o-gyürüs van és soha nem kell utánafesziten RK520geci kemény
H.E.L.P.

Árulja már el nekem valaki hogy mi a külömbség a sárkidobós és a nem sárkidobós és az "O" gyűrűs lánc közőtt? melyiket érdemesebb megvenni ? a sárkidobós mitől sárkidobós? most D.I.D. 520 HS -em van de minden motorozás után feszíteni kell.
Mit vegyek helyére?

thanx
Kp-ért meg nem fogja megvenni beszélgettünk vele és kérdezte nincs-e vmi cross gumim mondom neki van de csak olyan 40% os írja h neki kell mondom oké 1000ft ért odaadtam volna neki és mondja h most nincs pénze majd 1.5 hét múlva szóval erről ennyit:D
Én nem akarlak lebeszélni semmről sem csak mondom megemlítem nehogy bukj rajta!
Jobb lenne a KP...már le is beszélődtem róla
Az addig oké ha el tudod adni csak ha mondjuk te elcseréled és nem úgy szól ahogy kellene akkor akinek el akarod adni meg nem tetszik akkor meg rajtad marad
szóval gondoldd!
nem akarlak lebeszélni se rá csak gondoldd átt!
ha ki tudod próbálni mielött elcseréled akkor ok!
Köszi a tanácsot
Már lenne vevőm erre a mélynyomóra...
Tenap vagy melyik nap írtad h mélynyomóra cserélnék a cuccodat nekem fenn van msn-en a csávó és beszélgettem vele egyszer csak írta h elcserélnéd vele +9000 ret kellene ráfizteni-e
jótanács:
ha nem tudod kipróbálni akkor ne cseréldd el vele mert akár mien lehet én is azért nem cseréltem el vele a bukómra!
amúgy szép napot mindekinek
ezen azota gondolkozok...
néztük amikor odaértünk hogy ez a ktm használva van rendesen....vagy csak nagyon nem figyelnek a külsejére mind1 is...
aztán egy 20perc mulva jött a csaj és elment a motorral, azóta is töprengek, hogy ezt a motort ő használta el ennyire vagy csak néha megy vele és nem is az övé...minden esetre ahogy elindult ugy tünt hogy tudhat akár motorozni
ezt nem is tudom mindek irtam le, csak ugy kijött belőlem
Utánvétnél minek kérsz előleget? Az a lényege, hogy csak, akkor adják a kezébe az illetőnek, ha kifizette...
Képek a hétvégi versenyről, Tokodról:
www.fotofoto.uw.hu
Vad új, eredeti Fox protektoring! Magyaroszági ára: kb. 45ezer Ft Váll-, mell-, gerinc-, könyök-, valamint alkarprotektorral! A gerincprotektor lecipzározható így külön is lehet használni! Előre utalással 1550ft a postaköltség utánvéttel 2000Ft utánvét esetén 5000Ft-os előleget kérek! Tel.:06302334445 Msn:sira.mark@hotmail.com E-mail:sira.mark@c2.hu
Ár:25.000Ft + postaköltség!
Üdv mindenki. Ferihegyre jön valaki?
Arany
hy!
ezt én is néztem már magamnak.és a husqvarna lap alatt is van most .