hali
szeretnék valami jobb csizmát venni
olyant ami tartja a bokám rendesen meg kibír egy xt-t ha rámbillen
milyent érdemes venni?
esetleg milyen egyéb védőfelszerelést kellene venni elsősorban a lábra
köszi a segítséget!
ui ha lenne valakinek 46os felesleges csizmája írjon
Hiedelmekkel ellentétben endurózva nem vészes a fogyasztása. Egy tankkal 4 órat bírt nekem.
Pályán 1 óra alat kifogy. Ja és meglepően nyomatékos a 2T. Természetesen 250-esről van szó. Endúrozni annál kisebb, szerintem nem annyira jó.
Szia. Én ugyanebben a cipőben jártam márciusban, és végül 2T lett.
Könnyű, 4T-hez képest nevetségesen könnyen indítható(ez nálam döntő volt), olcsóbban fenntartható.
Meg egyébként sem kapsz 4 kiló körül 4T-t, vagy ha kapsz valamit akkor az egy elég öreg léghűtéses, nehéz, vas lesz aminek a futóműve nem hasonlítható egy fiatalabb 2T futóműhöz, és birkózhatsz az indításával.
Hátránya a 2T-nek, hogy vacakolni kell a benzin keverésével, nem szereti a hosszú egyenes szakaszokat(legalábbis én nem szeretem vele)4T-sek mindig ellépnek az ilyen szakaszokon, én meg nem szeretek vele 5-ben nyélen menni kilómétereken keresztül. Valamint a hosszú lankás lejtőket nem szeretem vele. Mivel minimális motorfék van ezért folyamatosn fékezve, kuplunggal játszva jutok le a lejtőn.(mivel azt hallottam, hogy a 2T nem szereti annyira a motorféket) Egyébként érdekelne engem is, hogy ez valóban így van, vagy nyugodtan használhatom a motorféket nem fog besülni a motor?
Sziasztok hozzáértők tanácsára lenne szükségem!
Venni akarok egy 92 es aprilia pegasot 600 -as
És az lenne a kérdésem hogy mennyire szervíz igényes a motor esetleg mire figyeljek nagyon oda véltelkor és hogy érdemes-e régi olaszt venni?
Irjatok ha tudtok valamit erről a tipusrol előre is köszi!
Sziasztok!
Jó rég voltam erre.Megy a meló,de már csak ezen a héten.
Nincs már meg a kis Dr 350-em.
Pont emiatt írok most.Szeretnék valami komolyabb crosst helyette.Valakinek van tapasztalata yz 400f-el?van valami hiba velük?
vagy 2t-zzek?abból nagyobb a választék.
csak mondjuk jobban tetszik a 4tzés,azért is,mert endurózni is szeretnék vele,nemtom mi lesz itt a pályával a környékünkön:(
sajnos nincsen 450Ft-nál több papír rá,ez némiképp azért behatárolja a dolgokat.
köszi,ha veszitek a fáradtságot,hogy írjatok pár sort.
mert volt egy gagyi valamim de az semmit sem ért
első dőlésnél kifordult a bokám, már 2 hete sántikálok
szeretnék valami jobb csizmát venni
olyant ami tartja a bokám rendesen meg kibír egy xt-t ha rámbillen
milyent érdemes venni?
esetleg milyen egyéb védőfelszerelést kellene venni elsősorban a lábra
köszi a segítséget!
ui ha lenne valakinek 46os felesleges csizmája írjon
Pályán 1 óra alat kifogy. Ja és meglepően nyomatékos a 2T. Természetesen 250-esről van szó. Endúrozni annál kisebb, szerintem nem annyira jó.
Könnyű, 4T-hez képest nevetségesen könnyen indítható(ez nálam döntő volt), olcsóbban fenntartható.
Meg egyébként sem kapsz 4 kiló körül 4T-t, vagy ha kapsz valamit akkor az egy elég öreg léghűtéses, nehéz, vas lesz aminek a futóműve nem hasonlítható egy fiatalabb 2T futóműhöz, és birkózhatsz az indításával.
Hátránya a 2T-nek, hogy vacakolni kell a benzin keverésével, nem szereti a hosszú egyenes szakaszokat(legalábbis én nem szeretem vele)4T-sek mindig ellépnek az ilyen szakaszokon, én meg nem szeretek vele 5-ben nyélen menni kilómétereken keresztül. Valamint a hosszú lankás lejtőket nem szeretem vele. Mivel minimális motorfék van ezért folyamatosn fékezve, kuplunggal játszva jutok le a lejtőn.(mivel azt hallottam, hogy a 2T nem szereti annyira a motorféket) Egyébként érdekelne engem is, hogy ez valóban így van, vagy nyugodtan használhatom a motorféket nem fog besülni a motor?
ésszerűbbnek tűnik a 2t,de húz a szívem a 4thez.
műanyag tankos: elvileg ua mint az rm csak lámpás, jobban ki van hegyezve, vadabb áttétel, futómű több funkciójában állítható
Valaki le tudná írni hogy mik a fémtankos és a műanyagtankos 250es rmx-ek között?
Köszi!
Venni akarok egy 92 es aprilia pegasot 600 -as
És az lenne a kérdésem hogy mennyire szervíz igényes a motor esetleg mire figyeljek nagyon oda véltelkor és hogy érdemes-e régi olaszt venni?
Irjatok ha tudtok valamit erről a tipusrol előre is köszi!
Mi újság van errefelé? Rég jártam erre… Ahogy nézzem nagy a csend.
inkább egy jo 2t....enyém nem kö?
Jó rég voltam erre.Megy a meló,de már csak ezen a héten.
Nincs már meg a kis Dr 350-em.
Pont emiatt írok most.Szeretnék valami komolyabb crosst helyette.Valakinek van tapasztalata yz 400f-el?van valami hiba velük?
vagy 2t-zzek?abból nagyobb a választék.
csak mondjuk jobban tetszik a 4tzés,azért is,mert endurózni is szeretnék vele,nemtom mi lesz itt a pályával a környékünkön:(
sajnos nincsen 450Ft-nál több papír rá,ez némiképp azért behatárolja a dolgokat.
köszi,ha veszitek a fáradtságot,hogy írjatok pár sort.