Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Szeva Béla már megint lesérültél?Kéz v láb?Jobbulást!
és csizmát milyent?

mert volt egy gagyi valamim de az semmit sem ért
első dőlésnél kifordult a bokám, már 2 hete sántikálok
Elsősorban térdvédő. Lehetőleg olyan hosszú, ami belever a csizmaszárba. Így az egész lábszár viszonylag rendben lehet
Tójjá fel valami vidit. Írok rá hsz-t
hali
szeretnék valami jobb csizmát venni
olyant ami tartja a bokám rendesen meg kibír egy xt-t ha rámbillen
milyent érdemes venni?
esetleg milyen egyéb védőfelszerelést kellene venni elsősorban a lábra
köszi a segítséget!

ui ha lenne valakinek 46os felesleges csizmája írjon
Hiedelmekkel ellentétben endurózva nem vészes a fogyasztása. Egy tankkal 4 órat bírt nekem.
Pályán 1 óra alat kifogy. Ja és meglepően nyomatékos a 2T. Természetesen 250-esről van szó. Endúrozni annál kisebb, szerintem nem annyira jó.
akkor mihamarabbi gyógyulást
Szia. Én ugyanebben a cipőben jártam márciusban, és végül 2T lett.
Könnyű, 4T-hez képest nevetségesen könnyen indítható(ez nálam döntő volt), olcsóbban fenntartható.
Meg egyébként sem kapsz 4 kiló körül 4T-t, vagy ha kapsz valamit akkor az egy elég öreg léghűtéses, nehéz, vas lesz aminek a futóműve nem hasonlítható egy fiatalabb 2T futóműhöz, és birkózhatsz az indításával.
Hátránya a 2T-nek, hogy vacakolni kell a benzin keverésével, nem szereti a hosszú egyenes szakaszokat(legalábbis én nem szeretem vele)4T-sek mindig ellépnek az ilyen szakaszokon, én meg nem szeretek vele 5-ben nyélen menni kilómétereken keresztül. Valamint a hosszú lankás lejtőket nem szeretem vele. Mivel minimális motorfék van ezért folyamatosn fékezve, kuplunggal játszva jutok le a lejtőn.(mivel azt hallottam, hogy a 2T nem szereti annyira a motorféket) Egyébként érdekelne engem is, hogy ez valóban így van, vagy nyugodtan használhatom a motorféket nem fog besülni a motor?
indoklás,vagy valami?
ésszerűbbnek tűnik a 2t,de húz a szívem a 4thez.
fémtankos: 40-45Le, kicsit nehezebb, rendszámozható, nekem ilyen van eladó!

műanyag tankos: elvileg ua mint az rm csak lámpás, jobban ki van hegyezve, vadabb áttétel, futómű több funkciójában állítható
Csákányi lászlo emberek! Csináltam magamnak egy kis szünidei matinét és extrának kaptam hozzá hathét fekvö gipszet ugyhogy most forumozok ezerrel.
Heló!
Valaki le tudná írni hogy mik a fémtankos és a műanyagtankos 250es rmx-ek között? Esetleg gyári adatokat hol lehetne róluk nézni?
Köszi!
Sziasztok hozzáértők tanácsára lenne szükségem!
Venni akarok egy 92 es aprilia pegasot 600 -as
És az lenne a kérdésem hogy mennyire szervíz igényes a motor esetleg mire figyeljek nagyon oda véltelkor és hogy érdemes-e régi olaszt venni?
Irjatok ha tudtok valamit erről a tipusrol előre is köszi!
Sziasztok!
Mi újság van errefelé? Rég jártam erre… Ahogy nézzem nagy a csend.
Hello Ec-ek
Hát csak majdnem utánvétellel
annyi pénzért csakis 2t
jó reggelt
ja bocsi egy fehér van 450be
augy a yzf 400 én sok jot nem hallottam....de szerintem 450ért még azt se lehet kapni
inkább egy jo 2t....enyém nem kö? -
gyere fel msn-re atsz
Sziasztok!
Jó rég voltam erre.Megy a meló,de már csak ezen a héten.
Nincs már meg a kis Dr 350-em.
Pont emiatt írok most.Szeretnék valami komolyabb crosst helyette.Valakinek van tapasztalata yz 400f-el?van valami hiba velük?
vagy 2t-zzek?abból nagyobb a választék.
csak mondjuk jobban tetszik a 4tzés,azért is,mert endurózni is szeretnék vele,nemtom mi lesz itt a pályával a környékünkön:(
sajnos nincsen 450Ft-nál több papír rá,ez némiképp azért behatárolja a dolgokat.
köszi,ha veszitek a fáradtságot,hogy írjatok pár sort.
hát ha körbenéztél a ruhák közt,akkor észrevehetted,hogy igen baráti áron adtad ,ezért hivtak ennyien
én meg azt hittem h drágán adom a holmit