Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segítség!. Nincs meg valakinek véletlenül a szökés utolsó 3 része? sajnos a videónk nem vette fel mig nyaraltunk bármilyen formában jó lenne .
A legtesthezállóbb enduro, amin ültem (nem sokon), az a VOR volt
aszfaltra jó!
Helló!
Meg tudja mondani nekem hogy milyen enduro verseny lesz jövő hét végén?
Egy seggel csak egy lovat tudok megülni
Szép napot!
Be léptem én is az endurosok népes táborába egy gilera xrt600-al. ha van valakinek valami személyes tapasztalata erről a gépröl azt szívesen veszem ha megosztja vele.
akkor haza is hoztad.. vagy nem ?
hát ez van......eddig a honda volt az, ami kurvajó volt....még a dugótörést beleszámítva is.....az.....igazi fasza enduró volt
lehet h ha vezsek másikat...egy crm 250 es lessz..a fehér fordított telós. megpróbálom a szép és jó kis endurót ujra
Hát jah elhiszem én is ideges lennék h szépítgetem emg megcsinálok rajt mindent szinte minden pénzed ráment erre meg beszarik rajt a váltó nem csodálom h megutáltad
megvetted rá a berugót zsír újonnan meg minden ááááááá nem is folytatom nem idegesítelek
én most ezt megcsinálom vagy tatom..és szépen húz el a háztól a faszba........elegem lett belőle
félreértés ne essen...csak nekem lett elegem a suzuki rm ből..ez nem azt jelenti h az összes szar, de én megutáltam
Hát jah drága sport ez az bisztos..... nekem hála Istennek a cr-el nem volt semmi gondom(kopp kopp,csak nehogy elkiabáljam) de én ezt addig megtartom még nem melózok az még 1 év és utána szeretnék beújítani valami endurora!
most néztem rá 1 pro circuit works rezót 25 ért jó lenne azt megvennem
hát jah......vágod...minden szart megcsináltam rajta, vigyázok rá mint a szar, erre meg baszki most ez is
nem csípáz engem ez a motor, de már én sem őt komolyan mondom....még enyire de megútálni motort mint én most ezt a szart! Soha többé nem veszek Suzuki RM et.........SOHA! de még a crossba is gondolkodo..sőt..endúróba is.....drága sport ez....a mai geci világba meg aztán pláne......sajna fel kell adnom a hobbim....ugylátszik marad egy simson vagy valami kis szar......
Szép estét!
már gondoltam rád h hol lehetsz megvagy-e még ?élsz-e?
rm-et akartam is kérdezni h mi lehet vele de sajna ez
Estét
gondoltam benézek....rég jártam erre
beszart az RM váltója is, csak 1 v. 2 sebesség van benne..ha jól érzem, a 2. és a 4. az üreset sem találom, a többie meg ha berakom és el karok indulni vele, lefarcol , és se előre se hátra......na vajon mi mehetett szét benne?
A tulaj mondta hogy üljek rá és ha tetszik, vihetem is fizetni ráérek később is.
Nekem ma reggel óta az élet szebb. Nagyon kevés híjja volt, hogy ne kórházban töltsem az időm...
Köszönöm a jó reflexű subarusnak, hogy le tudott fékezni, meg kormányt félrerántani...
Külön ,,köszönet" a Mercedes Vito-s hölgynek, aki a sávok közt cikázva átszorított engem a szembejövők közé.

Na mindegy.

Még jó, hogy itt lehet ,,érdeklüdni", mert megkérdezném, ez hol 90-es? (88)
Az új Monster nekem nagyon tetszik.
Szega, jó volt a nyaralás? Gondolom elég sokat kellett futkosnotok, nem sokan kedvelik, ha idegenek simogatják a motorjaikat
Láttam kint sok szép motort.
kalinyikta , szewasztok sajnos újra itthon kint azért jobban éreztem magam.
Na mi a stájsz van...

Annyi ember volt Államalapításunk ünnepén Nyáregyházán, innen valaki esetleg?
Üdvözletem