Szép napot!
Be léptem én is az endurosok népes táborába egy gilera xrt600-al. ha van valakinek valami személyes tapasztalata erről a gépröl azt szívesen veszem ha megosztja vele.
hát ez van......eddig a honda volt az, ami kurvajó volt....még a dugótörést beleszámítva is.....az.....igazi fasza enduró volt
lehet h ha vezsek másikat...egy crm 250 es lessz..a fehér fordított telós. megpróbálom a szép és jó kis endurót ujra
Hát jah elhiszem én is ideges lennék h szépítgetem emg megcsinálok rajt mindent szinte minden pénzed ráment erre meg beszarik rajt a váltó nem csodálom h megutáltad
megvetted rá a berugót zsír újonnan meg minden ááááááá nem is folytatom nem idegesítelek
én most ezt megcsinálom vagy tatom..és szépen húz el a háztól a faszba........elegem lett belőle
félreértés ne essen...csak nekem lett elegem a suzuki rm ből..ez nem azt jelenti h az összes szar, de én megutáltam
Hát jah drága sport ez az bisztos..... nekem hála Istennek a cr-el nem volt semmi gondom(kopp kopp,csak nehogy elkiabáljam) de én ezt addig megtartom még nem melózok az még 1 év és utána szeretnék beújítani valami endurora!
most néztem rá 1 pro circuit works rezót 25 ért jó lenne azt megvennem
hát jah......vágod...minden szart megcsináltam rajta, vigyázok rá mint a szar, erre meg baszki most ez is
nem csípáz engem ez a motor, de már én sem őt komolyan mondom....még enyire de megútálni motort mint én most ezt a szart! Soha többé nem veszek Suzuki RM et.........SOHA! de még a crossba is gondolkodo..sőt..endúróba is.....drága sport ez....a mai geci világba meg aztán pláne......sajna fel kell adnom a hobbim....ugylátszik marad egy simson vagy valami kis szar......
Estét
gondoltam benézek....rég jártam erre
beszart az RM váltója is, csak 1 v. 2 sebesség van benne..ha jól érzem, a 2. és a 4. az üreset sem találom, a többie meg ha berakom és el karok indulni vele, lefarcol , és se előre se hátra......na vajon mi mehetett szét benne?
Nekem ma reggel óta az élet szebb. Nagyon kevés híjja volt, hogy ne kórházban töltsem az időm...
Köszönöm a jó reflexű subarusnak, hogy le tudott fékezni, meg kormányt félrerántani...
Külön ,,köszönet" a Mercedes Vito-s hölgynek, aki a sávok közt cikázva átszorított engem a szembejövők közé.
Na mindegy.
Még jó, hogy itt lehet ,,érdeklüdni", mert megkérdezném, ez hol 90-es? (88)
http://www.kepesmotor.hu/vor/i...
Meg tudja mondani nekem hogy milyen enduro verseny lesz jövő hét végén?
Be léptem én is az endurosok népes táborába egy gilera xrt600-al. ha van valakinek valami személyes tapasztalata erről a gépröl azt szívesen veszem ha megosztja vele.
lehet h ha vezsek másikat...egy crm 250 es lessz..a fehér fordított telós. megpróbálom a szép és jó kis endurót ujra
megvetted rá a berugót zsír újonnan meg minden ááááááá nem is folytatom nem idegesítelek
félreértés ne essen...csak nekem lett elegem a suzuki rm ből..ez nem azt jelenti h az összes szar, de én megutáltam
most néztem rá 1 pro circuit works rezót 25 ért jó lenne azt megvennem
nem csípáz engem ez a motor, de már én sem őt
már gondoltam rád h hol lehetsz megvagy-e még ?élsz-e?
rm-et akartam is kérdezni h mi lehet vele de sajna ez
gondoltam benézek....rég jártam erre
beszart az RM váltója is, csak 1 v. 2 sebesség van benne..ha jól érzem, a 2. és a 4. az üreset sem találom, a többie meg ha berakom és el karok indulni vele, lefarcol , és se előre se hátra......na vajon mi mehetett szét benne?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Köszönöm a jó reflexű subarusnak, hogy le tudott fékezni, meg kormányt félrerántani...
Külön ,,köszönet" a Mercedes Vito-s hölgynek, aki a sávok közt cikázva átszorított engem a szembejövők közé.
Na mindegy.
Még jó, hogy itt lehet ,,érdeklüdni", mert megkérdezném, ez hol 90-es? (88)
Annyi ember volt Államalapításunk ünnepén Nyáregyházán, innen valaki esetleg?