Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik részekről maradtál le?
Ha iszol, az se fáj... sztem
Most értem haza kicsit sötét volt lámpa nélkül közlekedni
a holnapi vagy a vasárnapi napra gondoltam h ki tudnék menni
holnap nem megy valaki Zombára ? http://www.pmse.hu/versenykiir...
sziasztok
holnap vagy vasárnap valaki ferihegyre?
Szeva mindenki! ne fikázzátok már szegény Kerkyra bácsit nem tehet róla hogy mindjárt 70-éves.
Én meg most értem haza, hoztam 1 kis benyát a holnapi csapatáshoz, elvileg, ha a gyerek eljön, akkor egy 70es gilárás sráccal megyünk, remélem bírja majd a motorja Majd viszek fényképezőt, hátha rá tudom venni, hogy csináljunk pár videót, meg képet
Na elmegyek egy kicsit motorozni ne sajnáljatok
Inni nem iszom, tehát marad a második lehetőség amiröl nem tudsz az nem fáj.
Neked feleséged van, nem jöhetsz Max ihatsz
Mikor és hol találkozunk
Akkor gyerünk inni és kurvázni
Ja, nem vettem bántásnak
6 környékén megyünk. Ferihegyi repülőtér végénél gyere be. Ecser felöl és jössz végig a kerítés mentén addig amíg meg nem látod a pályát.kb 2 km kell befele a kerítés mentén jönni.
Nem érzem magamat más generációnak én belül még mindig gyerek vagyok. Minden rosszban benne vagyok
Nem, csak más generáció vagy...más dolgokhoz értesz...ennyi, nem bántásképp írtam
és mikor?
kimennék megnézni?
meg hogy kell menni kocsival
Üllőiről mennék?
Nagyon remélem.
Mondjuk postán ha megvan dvd-n küldheted. a cimem Bp. 1174. Magvetö u 18.utánvéttel és fizetem a költségeket természetesen .
Szia
Hétvégén mentek a ferihegyi pályára?
Szóval én egy ilyen béna fasz lennék? még nem vagyok 40 csak 39és háromnegyed.
Egy 40éves családapától az is nagy szó, hogy tud fórumozni, nem sértésképp, csak ismerem apámat
Hát nekem megvan angol szinkronnal, magyar felirattal. Ha ez megfelelne, nem tudom hogy juttatnám el Neked. Torrentezni tudsz? Azon fentvan minden. Szerintem még azok a részek is, amiket kihagytál, méghozzá magyarul. Esetleg...se.