Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szaraz18: Az újabbat, a 95-öst szedem szét, amelyik eladó, a 90-es, annak semmi baja. Olyannyira, hogy ha a héten nem lesz kész a 95-ös, akkor a régivel megyek 7végén krosszozni

Faisst:
4 ezer? Nem hiszem, NACHI csapágyat akarok bele tenni, meg megsasolom a dugót-gyűrűt, és lehet, hogy csere lesz
próbálkozom
kérdés hogy melyik kereskedés számolná be...
most írtam az érdi kawamotonak...hátha...
Te minden moci leabálásából egyre jobban jössz ki
ühüm
bazzeg....
mondjuk az lehet,mert amikor azzal szórakoztunk hogy felhuztuk az ujjunkra a csapágat és levegővel fújtuk,egy bizonyos fordulat után "nyunnyogott" mint az álllat...
gecóóó....nem volt gazdaságos a tegnapi nap....nagyon nem...
bár te olcsón megószod...max 4 ropi lehet
Melyiket szeded szétt?
amúgy szép napot mindenkinek
Szakértő haverjaim szerint a NYUNYOGÁS az bizony a megsült főtengelycsapágyak miatt van. Ma este blokk kirepül, légkulcs, lehúzó, és szedem ripityára
de muterral most tárgyalásban vagyok....
lehet hogy csak belebaszok egy dugót,aztán betoljuk egy kereskedésbe aztán kihozunk egy újat...muter hajlik rá mert már sokat költöttünk erre a motorra is....
én is meg tudom csinálni
csak most hajtókar is kellene...most hirtelen nincs 80 ropi generálra....leghamarabb 22.én tudnék zsét kapni rá
De miért marad ki 3 verseny? Csak 1 dugócsere.... 3 óra alatt még én is megcsinálom.
Hát az szopó...mondjuk egy perselyes, tuningos motorral sztem örülhetsz hogy ennyit kibírt
legidegesítőbb csak az hogy nem tudok indulni a versenyeken...pedig most kurvajó formában vagyok...hétről hétre fejlődöm...elég sokat...tökre láccik a tempóban szerintem..legalább is én ezt érzem magamon...
erre tessék,uccsó 3 verseny kimarad...
hát beleszaladt vagy 80 óra a gépbe...és hát ereje az nemsok...berugókart 1 ujjal lenyomom kb...
Mi történt
dugózhatom a kawát az a helyzet
yó napot kivanok!mi hejzet ?
Nyakat
Arany
Zsewasttok kié nem tud hejesen irni iten? jo ezt a javito legalab kilyavitya a hibákkatt
Domina Borsó rendel: 20:00-tól 24:00-ig
Na én most megyek
további szép estét mindenkinek
ITT egy videó, mikor csapatom neki
Uha, asszem ezt most vehetem nemnek