szaraz18: Az újabbat, a 95-öst szedem szét, amelyik eladó, a 90-es, annak semmi baja. Olyannyira, hogy ha a héten nem lesz kész a 95-ös, akkor a régivel megyek 7végén krosszozni
Faisst:
4 ezer? Nem hiszem, NACHI csapágyat akarok bele tenni, meg megsasolom a dugót-gyűrűt, és lehet, hogy csere lesz
bazzeg....
mondjuk az lehet,mert amikor azzal szórakoztunk hogy felhuztuk az ujjunkra a csapágat és levegővel fújtuk,egy bizonyos fordulat után "nyunnyogott" mint az álllat...
gecóóó....nem volt gazdaságos a tegnapi nap....nagyon nem...
bár te olcsón megószod...max 4 ropi lehet
de muterral most tárgyalásban vagyok....
lehet hogy csak belebaszok egy dugót,aztán betoljuk egy kereskedésbe aztán kihozunk egy újat...muter hajlik rá mert már sokat költöttünk erre a motorra is....
legidegesítőbb csak az hogy nem tudok indulni a versenyeken...pedig most kurvajó formában vagyok...hétről hétre fejlődöm...elég sokat...tökre láccik a tempóban szerintem..legalább is én ezt érzem magamon...
erre tessék,uccsó 3 verseny kimarad...
Faisst:
4 ezer? Nem hiszem, NACHI csapágyat akarok bele tenni, meg megsasolom a dugót-gyűrűt, és lehet, hogy csere lesz
kérdés hogy melyik kereskedés számolná be...
most írtam az érdi kawamotonak...hátha...
mondjuk az lehet,mert amikor azzal szórakoztunk hogy felhuztuk az ujjunkra a csapágat és levegővel fújtuk,egy bizonyos fordulat után "nyunnyogott" mint az álllat...
gecóóó....nem volt gazdaságos a tegnapi nap....nagyon nem...
bár te olcsón megószod...max 4 ropi lehet
amúgy szép napot mindenkinek
lehet hogy csak belebaszok egy dugót,aztán betoljuk egy kereskedésbe aztán kihozunk egy újat...muter hajlik rá mert már sokat költöttünk erre a motorra is....
csak most hajtókar is kellene...most hirtelen nincs 80 ropi generálra....leghamarabb 22.én tudnék zsét kapni rá
erre tessék,uccsó 3 verseny kimarad...
további szép estét mindenkinek