az egyszerú de vastag anyagú (mint a tank dekorok) 4.290, amipedig mintás és tartalmazza a légszűrőház dekort is (újabb tipusoknál) az 6.490. Egy csomagba 3db szám van 2féle méretben fekete-fehérbe(ez is vastag anyagú).
Semmi extra:
eladó motorom volt, telefonba nem hallottam, hogy cigány, az utcából meg nem zavartam a fenébe, sajnos.
Behízelgés, nyalakodás, én figyelmeztettem, hogy NE menjen a motorral, mert ugyan beindul, de fel kell újítani, az ára is ezt tükrözte, jó, persze, hogyne...hazament, szétbaszta, aztán jött a nagy kamu duma, meg sosem volt szerelők és széteső alakatrészek (verette a seggarcú az uccába, figyelmeztetésem ellenére), aztán fenyegetőzés cigány módra, stb...
A végén visszacsináltuk az üzletet (miután tönkretette végleg a motort), és még jött nekem a benzinköltségével. Nem akartam polgárháborút, ezért szépen elküldtem a fenébe, de letaposom, ha még egyszer a szemem elé kerül, mert a család NÁLAM is nagy, sok a küzdősportos-készenléti rendőrös és kinntlevőségkezelős haver. Még egyszer nem leszek balek.
Na az ütem sztori:Barátom nagy cégnél vitte a nagy IQ-bajnok üzletkötő menedzser arcot.Beszélgetés motorokról.Menedzser:milyen motorod van ?Barátom 500as yamaha.Menedzser de milyen?Barátom 500ccm 2T.Menedzser gondolta übereli 1 kicsit...Nekem is yamaha de 1000ccm de 3T
Amit imádok..most lehet megveszik az övét és akkor megveszi az enyémet..még kb 5percig fossa a szót jönnek a történetek..stb..Magyarán beszélünk(én halgatom ) a semmiröl
Jut eszembe...hangra kb. 15 éves kiskölyök:
-...és a blokk jó?
-Igen, tökéletesen felújított.
-milyen csapágyakkal?
-Nachi.
(vádlóan hörgő hanggal rámförmed)
-na, milyen csapággyakkal, DE ŐSZINTÉÉÉN!
Az oké hogy elfér, de ha már kiadok egy rakás pénzt ilyen "marhaságra" akkor úgy kéne hogy szépen illeszkedjen a matrica a műanyagra...
van kis(ebb) méret is az biztos elfér
Meg mondjuk nem is a gyári fejidom van a motoron...erre milyen rajtszámot tudtok adni?
motocross of nations
hódmező
volt egy másik 54 es is...
info@mx-flash.com
Menyire érdekes ez?
Várom az infokat.
Köszi
Az alávaló háttér mennyibe kerül?
Na, ennyit a mocsokról, megyek aludni. Krossz forever, meg peace és White Power mindenkinek!
eladó motorom volt, telefonba nem hallottam, hogy cigány, az utcából meg nem zavartam a fenébe, sajnos.
Behízelgés, nyalakodás, én figyelmeztettem, hogy NE menjen a motorral, mert ugyan beindul, de fel kell újítani, az ára is ezt tükrözte, jó, persze, hogyne...hazament, szétbaszta, aztán jött a nagy kamu duma, meg sosem volt szerelők és széteső alakatrészek (verette a seggarcú az uccába, figyelmeztetésem ellenére), aztán fenyegetőzés cigány módra, stb...
A végén visszacsináltuk az üzletet (miután tönkretette végleg a motort), és még jött nekem a benzinköltségével. Nem akartam polgárháborút, ezért szépen elküldtem a fenébe, de letaposom, ha még egyszer a szemem elé kerül, mert a család NÁLAM is nagy, sok a küzdősportos-készenléti rendőrös és kinntlevőségkezelős haver. Még egyszer nem leszek balek.
jóccakát mindenkinek
válasz: MTX 125
-...és a blokk jó?
-Igen, tökéletesen felújított.
-milyen csapágyakkal?
-Nachi.
(vádlóan hörgő hanggal rámförmed)
-na, milyen csapággyakkal, DE ŐSZINTÉÉÉN!