Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van 6-6 db Power 4T + 2T
Szeva mindenki pár kép a tegnapi zúzásról.
ha 2400 alatt lenne literje érdekelne engem is. meg a Castrol 10W40 es R4 kellene még nekem de de nem a power r4hanem még a régebbi csomagolású
Itt a motoros boltban 3700 literje, ami rablás, ha valaki stabilan hozna akkor és annyit, amennyi nekem épp kell mondjuk 2000-ért, az nagyon rendben lenne. Én jelenleg is ezen ár körül szerzem. Ennyit tudok segíteni
igen.
pill...mindjárt dobok képet és ugy jobban látszik
250 el könyebb motorozni supercross pályán, meg mindenhol sztem.
piackutatás?
Mennyiért lehet itt Power1 2T hez jutni?
Mivel a kétütemű motornál a kipufogóból is áramlik vissza egy kis gáz, előfordulhat hogy korom is megy vele vissza, ha túl olajdús a keveréked és tul sok korom rakódik le, nem feltétlen tesz jót neki.
Miért ültél 125-re 250 után? (egyet értek vele, csak kíváncsi vagyok, TE mit mondasz)
irtam
1:30 kell bele meg jol kell karburálni {fuvoka} meg huzni kell neki nem negyedgázzal menni.Nekem 1:20 keverékkel is száraz a kipuff igaz mindig végálláson van a gáz.
most se kotyog, most is jól megy. Alapvetően semmi baja, csak a főtengelycsapágyak beedződtek, amitől pikkelyes lesz a futófelülete a kosaraknak, és vinnyogó hangot ad ki. Bár ez mind elvi kérdés, mert a héten szét lesz húzva a blokkbelső.
tényleg,azért egy darabig legalább jól ment mi? tuti nem kotyogott a dugó!
Castrol Power Racing 1?
Én azt használok. More than perfect...
lejjebb kellett volna állítani a tűt, ha ugyan nem volt a karbi szétkopva, ami a homokos levegővel való etetés következménye
castrol volt r valami. elég drága volt litere. r2 asszem, de most ha jól tudom más van helyette.
Kakukk!
Én évekig 1:40-el motoroztam, és nem volt gondom vele... jó olajjal szvsz nem lehet vele bajod
anno a 125 ös cr em az 1:30 al is beköpte a gyertyát... még akkor is amikor már ráéreztem a technikára és szétnyeleztem. 1:40 már jó volt
Nekem a 90-esbe és a 95-ösbe is 1:40-et ír a gépkönyv, az 1:20-szal taknyol kicsit, de ha tekintetbe vesszük, hogy 7,5 óránként dugót kéne cserélnem, hát persze...még mit nem
Ha meg 1:50, azért az se mindegy, milyen olajjal 1:50, és hogy mennyire változékony fordulaton.
vagy tiszta benzint kell tankolni bele