Itt a motoros boltban 3700 literje, ami rablás, ha valaki stabilan hozna akkor és annyit, amennyi nekem épp kell mondjuk 2000-ért, az nagyon rendben lenne. Én jelenleg is ezen ár körül szerzem. Ennyit tudok segíteni
Mivel a kétütemű motornál a kipufogóból is áramlik vissza egy kis gáz, előfordulhat hogy korom is megy vele vissza, ha túl olajdús a keveréked és tul sok korom rakódik le, nem feltétlen tesz jót neki.
1:30 kell bele meg jol kell karburálni {fuvoka} meg huzni kell neki nem negyedgázzal menni.Nekem 1:20 keverékkel is száraz a kipuff igaz mindig végálláson van a gáz.
most se kotyog, most is jól megy. Alapvetően semmi baja, csak a főtengelycsapágyak beedződtek, amitől pikkelyes lesz a futófelülete a kosaraknak, és vinnyogó hangot ad ki. Bár ez mind elvi kérdés, mert a héten szét lesz húzva a blokkbelső.
Nekem a 90-esbe és a 95-ösbe is 1:40-et ír a gépkönyv, az 1:20-szal taknyol kicsit, de ha tekintetbe vesszük, hogy 7,5 óránként dugót kéne cserélnem, hát persze...még mit nem
Ha meg 1:50, azért az se mindegy, milyen olajjal 1:50, és hogy mennyire változékony fordulaton.
Én azt használok. More than perfect...
Ha meg 1:50, azért az se mindegy, milyen olajjal 1:50, és hogy mennyire változékony fordulaton.