Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.ktmklub.hu/rendezve...

holnap 9.00-től lesz pálya építés ! akinek van kedve jönni segíteni az jöjjön egy ásóval, lapáttal !

halásztelek, M0 felől az utolsó utcán (diófasor u.) be jobbra !
Vegyél egy nagyobbat.
sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok"föleg2T szakértökhöz" hogy hogyan tubom még a levegöcsavaron kívül hogy még haraposabb legyen a gép, mert azt akarom hogy födnekbasszon
vagy gyári de én meg probálnám még csapágyboltba vidd be a régit és meg mondják tudnak e
kösz a tippet,megyek is valamelyik boltba megnézem
Oké, ha elszánom végre magam, kereslek majd!
Lehet kapni szerszámüzletekben, csavarboltokban de tán még barkácsáruházakban is "folyékony fém"-et vagy annak a "gyurma" jellegű változatát (gyakorlatilag műgyanta alapú szerkezeti ragasztók), ezek kötés után az aluhoz hasonlóan fúrhatóak, menet vágható beléjük, így nem kell nagyobbra fúrni a menetet (nem is biztos hogy elfér)...
persze ezek lennének fekete, fehér kétféle méretben
üdv
Csak az elsőt kell módosítani, ha szeretnéd hozd el és felteszem szépen
ja és még valami,karmantyut honnan tudnék beszerezni?
persze lehet nem volna hülyeség egy nagyobb menete vágni bele csak érdeklődm,ha mégis....
nem,,,,,hanem a betét felfogatása van mokolva....mivel gondolom nem jött ki az egyik csavar,és kifurták ilyesmi,ergo nincs benne menet,hanem egy hoszszab csavarral plusz anyával van felrögzitva és kicsit csunyácska igy,meg majdhogynem beleér a küllöbe
Nincs mit mokolva?Log a tüskéken?
És akkor mi lesz a megoldás? Farigcsálás?
hali
motorex gear oil 2t
castrol power racing 4t
ezeket szoktam beletolni
köszi...lég hasonlo az enyémhez,csak azért témázok ezen,mivel enyém sajnos cserés,kicsit szénvan mokolva és kawáét nem nagyon találok,vizsont hondáét meg suzukiét igen,esetleg nem lenne rá jó
Szia! Nekem egy 2004 es KTM SX re kellene rajtszám. 71 es lenne a szám.(fehér) Tudnál nekem küldeni egy pár mintát hogy milyenek vannak.
Előre is köszi.
a háttér az biztos, hogy nem lesz jó, ezek a gyári formákra vannak tervezve. Van exc-re is de az más mint az acerbis
A háttérre.
a számokra gondolsz vagy a háttérre
a számok ha nem illeszkednek nem kell kifizetned (de én teszem fel)
Reggelt Fékmunkahenger kép..
arany