Nem szedtem még szét a vasat, talán a kuplung-lamellákat kell cserélni... Látatlanban erre mutat a jedi-erőm. Olyan is előfordult régi tulajnál, hogy nem ugrott vissza a váltó-kar, hanem visszakellett húznia lábbal középre. + egyáltalán nem tudtam kuplungal üresbe tenni. Egyáltalán egyenes a fogazása a fogaskerekeknek? Mert akkor ugye ez lehetséges, mármint kuplung nélkül váltani, de ha ferde lenne akkor jöhet a gondolkozás...
Köszi szépen a válaszod, és annak is aki felhívta a figyelmedet a kérdésemre! :)
Szerinted mennyibe fájhat kb egy ilyennemű kuplung javítás, ha volna némi tapasztalatod? (te 610) illetve csak a gyári kuplungkosár jó hozzá, nincs valami más gyártmány? (tudom hogy hülye kérdés de sose lehet tudni)
...na jó, hát régen volt ez inkább igaz, ez tény, még a PSA-konszernes, 1.9-es szívódízel idejében, ami az összes R9-11-19-ben, Pözsó 405-ben, Citrom BX stb.-ben rohangált, és rohangál a mai napig, meglepően csendesen, nyomatékosan és gazdaságosan
Nekem mostanában nem motorozni kéne, hanem inkább összerakni őket
Hali skacok! Akit érdekel: Dunaföldváron vasárnap off road tesztnap lesz, de nem csak az új KTM modelleket lehet kipróbálni, hanem az új Husabergeket is. Ha jók az infóim, akkor lehet Kori is jelen lesz.
Ismerősök közül akinek fhanszia gép van, egyetlen egy olyan van akinek nincs gondja a kocsival, a többinek meg állandóan valami baja van...C2 10 centis pocsolyában lépésben beszívott annyi vizet hogy a teljes blokkot cserélni kellett...
Ez nem mázli kérdése .Az elözö autóm egy négy karikás volt, és azzal is volt elég elektromos probléma . Megvétel után ráköltöttem 3 kilót , és azóta is az eladásig állandóan venni kellett hozzá valamit mindig volt valami bosszantó hiba.
a 610nek van egy jellemző vezlánc hangja, ez ne zavarjon. de a kopogó fémes hang szerintem a hajtókar lesz.
Kuplung, nézd meg a kuplung kosaradat, szerintem már eléggé oda van. alkatrészek itt: klick
na azért ez így ebben a formában már rég nem igaz.......
viszont üdvözlök mindenkit ...megint egy nagy visszatérésem tanúi lehettek
mi a zsír béláim? alszanak ? remélem jól vagytok ............lassan én is visszaköltözhetek ide már végre
mert nálam is alakulnak a dolgok.....
ahol voltam mélypontilag onnan már csak jófelé kezdhetnek mozdulni a dolgok....(azt hinné az ember) a helyzet rosszabodásának nincsenek határai tudom......de a remény hal meg utoljára
kéne motorozni fórumtalálkozó meg ilyesmi eccer már nemsokára...vagy majd csak tavasszal?
Szerinted mennyibe fájhat kb egy ilyennemű kuplung javítás, ha volna némi tapasztalatod? (te 610) illetve csak a gyári kuplungkosár jó hozzá, nincs valami más gyártmány? (tudom hogy hülye kérdés de sose lehet tudni)
...na jó, hát régen volt ez inkább igaz, ez tény, még a PSA-konszernes, 1.9-es szívódízel idejében, ami az összes R9-11-19-ben, Pözsó 405-ben, Citrom BX stb.-ben rohangált, és rohangál a mai napig, meglepően csendesen, nyomatékosan és gazdaságosan
Nekem mostanában nem motorozni kéne, hanem inkább összerakni őket
Nemtudod, hogy csolnok környékén lesz-e valamikor teszt? (ebszőny, csév, kertváros, csolnok)
Kuplung, nézd meg a kuplung kosaradat, szerintem már eléggé oda van. alkatrészek itt: klick
A Husqvarna amatör versenyzök részére jelentös kedvezményt biztósit Endurocrossosoknak. A motorrokra 2 év garancia van versenyzésre is.
Érd:
klick
remélem nem haragudtok hogy feldobtam ezt ide.
viszont üdvözlök mindenkit ...megint egy nagy visszatérésem tanúi lehettek
mi a zsír béláim? alszanak ?
mert nálam is alakulnak a dolgok.....
ahol voltam mélypontilag onnan már csak jófelé kezdhetnek mozdulni a dolgok....(azt hinné az ember) a helyzet rosszabodásának nincsenek határai tudom......de a remény hal meg utoljára
kéne motorozni fórumtalálkozó meg ilyesmi eccer már nemsokára...vagy majd csak tavasszal?
Akkor valaki arra adjon ötletet, miért lehet hogy kuplung nélkül tudok egyből üresbe tenni, de kuplunggal már nem!
lécci