Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem éppen legkönnyebb.. 125-ös 2t a legkönnyebb de van egyetlen nagy gond
én gyerek vok még... és nem dolgozok ezért nincs pénz a 4t-re max benzinre stb
azt hiszem november 7-én
Pannonhalmán is lesz
oda készülük talán
az ilyen tesztnapokon a motor kipróbáláshoz felszerelésen személyin kivül jogsi kell?
mert az sajnos nincs vagyis motorra
Véleményem szerint egy kezdő motorosnak, vagy egy amatőrnek mint mi is vagyunk a 2504t motor az ideális választás. Lehet vele ugratni könnyű a súlya megy is ha kell
holnap dunaföldváron KTM teszt nap, ingyen és bérmentve kiprobálhatod,,
miért is? bevallom hogy kx 125 lenne az ELSŐ CROSSMOTOROM
A leírt mondataimból kiderül hogy 4t a neked való motor.
szerintem 2t enduro meg krossz között is nagy különbségek vannak
mentem haver 06 Cr250-vel pályán az enyém után és a cr sokkal jobban feküdt könnyebb jobb futómű
endurózni viszont az én régi füstös endurom jobban tetszik, alul is van benne egy kis erő+finomabban addja lée a Le-ket nem hirtelen és azért árkoknál technikás lassú szakaszoknál jobb egy kevésbé agresszív motor.
haver cr-je be is köpte a gyertyát a sok lassú szakasztól
bár egy újabb enduro biztos még jobb, egy 300 2t-t szívesen kipróbálnék
120046. hsz + 120048. hsz
Ez a kérdés hozzám tartozik. Melyik is? Mi a kérdés?
Hmmm… nem feltétlen. Lekopogom! Ha bekövetkezik a baj, akkor mindenképp.
értelek de olvass vissza mert irtam neked egy kérdést...
Volt 2t motorom nem is egy, de én semmi pénzért nem ülnék vissza. És most is azt mondom sokkal jobban motorozható egy 4t crosspályán is.
ez mondjuk tény, viszont az embert kárpotolja a tudat hogy 1/3 annyi alkatrész van a 2T-ben
lemaradtál
ezt a meteor témát most nem vágom!
hát enduróra kell 4t...
crossba 2t vagy 4t nem tom..keryrka báttya megmondja
ugy értem hogy alapozó cross : kanyarodás,kis ugrás,egyenesbe huzni,stoppie,egykeró stb
középszintű gyakorlatok: mandinerbe farolások,nagy ugrás,egykerózva huzni egyenesbe,csavarni a levegőben stb
érted hogy mire lukadok..
Nem utolsó szempont, ja és vigyek magammal olajat.
Ami még nekem agyon hiányzik az a motorfék. Többe kell használnom a hátsó féket, amit nem igazán szeretek.
hát én enduróra 4t-t vennék... mivel nem annyira kopnak az alkatrészeik..de viszont crossnál 2t kell mert ott 4t-k már egyfolytában kopnak-kopnak..oszt évente 150 ezer ftos ujitások....
amugy akkor 4t-vel is lehet tanulni motorozni? 2t-vel tanultam meg alapozó crossozást... most kedzenék középszintű crossozást de ahhoz jó motor kell de aza kérdés hogy 4 takt vagy 2 takt
Ha elmegyek endurózni, nem azt kell néznem egy két óra múlva , hogy hol a legközelebbi benyakút mint a 2t-sek már nézelődnek
hát nem ingyen van... dolgoztam annó énis
nekem volt már olyan h nem volt
hát jó de aza baj hogy 2 ütem már elkezd avulni...lejárt lemez ..
és? van pénz a benzinre
csőgáznál már szabályozza... 2t-nél még nem...