Foxinredsox!
Hozzáértőnek tünsz, ezért szeretnék kérdezni tőled valamit mailben. Természetesen nem tudom címedet, úgyhogy légyszi dobj egy mailt a sz.adam83@index.hu -ra.
köszönöm
Na megyek egy pályára csak először bekéne szereznem egy Quadot Majd lehet hongy sikerül csak nehogy rosszul legyek Na most koncentrálok..vagy inkább keresek egy LTR450cc-s quadot
Naná Mindenki be van izzítva.Múlthét vasárnap le akartunk menni páran megnézni mégis milyen, de sajnos közbejött pár dolog. Remélem még jó idő lesz akkor.
Pontosan nem tudom milyen gyakran van, de elvileg minden kereskedés szokott tesztnapokat tartani október, november környékén. Biztosan jó lesz, de rengetegen lesznek és sokat kell várni egy egy motorra.
ezt késön olvastam , akkor a váltokar oldala már szét volt szedve és kimaradt a rugó, ez egy gyakori hiba a sufni szerelőknél! emiatt nem tud vissza állni a váltókar!
Hali!
1-én megyek Ktm tesztnapra. elvileg 300 exc,400 exc-t fogok próbálni.
Már nagyon várom.
Andris mi a helyzet az ebay-es cuccokkal?Kuplung?
Motorod 7végén már pöfög?
Nem hiszem...lábon kicsit messze van (műszaki nélkül meg főleg)
Meg aznapra már eligérkeztem az Andris-féle menésre (de még az se 100% hogy az összejön)...
mennyibe kerül ez?
mennyiért tudsz szerezni amúgy?
25-30 körül?
ebayről fogok majd leatt brace-t rendelni,kb 70 ből megvan
Hozzáértőnek tünsz, ezért szeretnék kérdezni tőled valamit mailben. Természetesen nem tudom címedet, úgyhogy légyszi dobj egy mailt a sz.adam83@index.hu -ra.
köszönöm
Ha valakit érdekel evs nyakvédö, akkor irjatok egy imélt!
ok ha valami közbe jön ide írhatsz
1-én megyek Ktm tesztnapra. elvileg 300 exc,400 exc-t fogok próbálni.
Már nagyon várom.
Andris mi a helyzet az ebay-es cuccokkal?Kuplung?
Motorod 7végén már pöfög?
Asszem itt a Pilis környékén, de majd ha jár erre, megmondja.
Meg aznapra már eligérkeztem az Andris-féle menésre (de még az se 100% hogy az összejön)...