Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálj ki egy 2003-as ,és egy 2008-as motort érezni fogod a teló béli különbségeket A régi dobálni fog ,az új szépen kisimítja a rumplikat.
hát csak kérdeskődöm kekrykától..
ja igy már világos..hát yz 125-nek jó a futóműve! szerintem...
jo, de pont te mondtad az elöbb hogy nincs rá zséd,, akkor hiába a jo tanács, hogy avval gyorsabban, és könnyebben tudsz fejlödni,
Másik index fórumon már kitárgyaltuk a motor lelke a futomü sok sok fontos másodpercet hozhat egy futamon egy jó és jól beállított teleszkóp.
hanyatot baszott?
hájj,
ezt nem értem...
ma én is motortoztam kisebb nagyobb sikerrel
Ha van egy jó futomü a motorod alatt, az már egy versenyen fél győzelem.
ezt a kompromittálo fotot,, se védö cucc, se csimma,se páncél, csak kövér gáz,,
hát nekem mindegy hogy 2t vagy 4t csak menjem a középszintű crossozás...
Szasz! A 250 4T télleg egy jó választás hobbi szinten
88 kg kx 125 1993
Szia nikk bácsi
Ez nagyon régen készült kép.
ez mondjuk szerintem is egy jo választás, a 250 ,4T, hamar lehet vele fejlödni,,
DE , Jacsesz, ha egyszer az anyagi kereteid behatárolják a motor választást, akkor miröl beszélűnk eggyáltalán,,,
93kg egy 2004-es 250 4t kawa kxf .125 2t hány kiló?
Háj evribodi!
ugy látzom az állad főleg biztonságban van ebben a sisakban
Én is egy olyannal kezdtem anno. 91-es kx
egy srácnak felénk volegy exc200-a elég jól ment vele kis kanyargós csiki csukis pályán elég jól kente
aztán átült rmz250-re azzal szinte újra kellett tanulnia, nagyon nem ment neki főleg az első időkben
Érdekes mert én pont az ilyen lassú szakaszoknál hozok mindig a hátrányomból, a csiki-csukis részeknél érzem az előnyét, bár ez inkább a súlyából fakad. A legszűkebb helyen is pillanatok alatt megtudok vele fordulni.
szerintem az nem kell, csak személyi, még védő cucc,,