Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen kapcsoló?
jah bocsi
az a ledsor mindig ég!felette van a házi féklámpám de már letört a kapcsölója
Miért fékezel ha ki akarsz jutni?
Le ég a kuplungod!
Ha széttörik a dugó és felszántja a henger falát akkor az tényleg ciki!
lécre hogy heggesszek?
a motortól minél távolabb kell legyen a lefogatási pont,különben felborul.
Egyébként olyan sín,meg első kerék megtámasztó dolgot akarok,mint kb a biciklitároló.Tehát ha a szükség úgy hozza,akár egyedül is le meg fel tudjam tenni a motort.Vagyis ami megtámasztja,amíg lekötöm stb.
Nem ráfutófékes.
Átszabni sem akarom,hanem olyan alkalmatosságot akarok,amit rácsavarozok a futóra és kész.Ha kell,leveszem.
Ha hülyeség, bazdmeg, akkor próbálj dugótörést követően nikaziloztatni. És maga a nikazilos réteg nem túl vastag, úgyhogy amíg oválisra kopik, hát néhány dugót kibír normál használat mellett
én is próbáltam,de nekem sem jött be
Jó, megpróbálom, de most nem elérhető az oldal.
hello
Cseréplécből csináljatok sínt, akkorát, hogy beleférjen a két gumi szélességre, az oldalára meg valahova fel kell hegeszteni pár ilyen kis fülecskét, oda tudjátok majd beakasztani a spanifert...kb ennyi a történet
Sziasztok megjöttünk a Tapolcai Osztrák motocross pályáról . Péntek reggel mentünk most érkeztünk haza. Három nap tömény motorozás. Pár kép:
Szia(sztok)Nézzél meg 1 gyárit arra figyelj hogy a ráfutófékesnél ugatnak(hatnak)vizsgán ha átszabod+álltalában azok nehezek..
Theo! Leszednéd nekem 2000 kx 250-hez? Megköszönném! Olyan érdekelne engem amiben bent van minden eggyes csavartól elkezdeve,mekkora erővel kell meghúzni a csavart stb...!
Köszi előre is.
Aprilia RX
sziasztok!
Motorszállító utánfutót szeretnék csinálni normál utánfutóból.Olyan kéne,ami leszedhető az utánfutóról.2 motor szállításához kell.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Ismerőssel csinálnánk meg.Fontos hogy egyszerű legyen,de tartsa a motort rendesen.
ha valaki képet tudna beszúrni,azt megköszönném