hali. Nemrég vettem egy drz E-t 2005 év végit . Nagyon patika Rendszeres szervizek. Nem volt soha versenyen.
Ismertem a gazdáját.
Multkor kint pályn fogta magát és leált.
Szét sedtük teljesen karbi, GYujtás!
És itt szembesültem avval hogy a fogaskerék csavarjai ami a lendkerékhez rögziti , ki vannak lazulva/töbe eltörve.
És ledarálta az egész álló részt.
Ha rakok bele egy új álló részt akkor is mi a garancia arra hogy nem fordul elö mégegyszer?
És hogy lehet ezt a konstrukcios hibát kiküszöbölni?
Vagy csak eddig az enyém járt igy ?
Ha valaki tud valami infot?
Meg egy bontott álló részt?
egyik volt osztálytársam nagybátyja jött ide multkor Ozorára egy 125-ös TM-el, 2008as, de már 3x volt dugócsere benne... mondjuk nem csak boltba járkál vele
Szia.3barátomnak van 450cross és 450enduro és 125cross sokat nempanaszkodnak rá,olajcsere és akku az enduroban......Nekem is tetszik +jó az ára csak hát kicsit közelebbröl látszik rajta hogy olaszos kivitelezés...
Igaz a csajokat kérdezted, de Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow...amúgy, ha kinyitottad volna a szemed, akkor rögtön az első hsz.-ből megtudhattad volna a címét
Ismertem a gazdáját.
Multkor kint pályn fogta magát és leált.
Szét sedtük teljesen karbi, GYujtás!
És itt szembesültem avval hogy a fogaskerék csavarjai ami a lendkerékhez rögziti , ki vannak lazulva/töbe eltörve.
És ledarálta az egész álló részt.
Ha rakok bele egy új álló részt akkor is mi a garancia arra hogy nem fordul elö mégegyszer?
És hogy lehet ezt a konstrukcios hibát kiküszöbölni?
Vagy csak eddig az enyém járt igy ?
Ha valaki tud valami infot?
Meg egy bontott álló részt?