Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ti melyik endurót ajánljátok 50ccm-k közül?
itt van néhány, csak írnod kell nekik, hogy küldjenek accountot(ingyenes). Vagy ha sürgős, szólsz hogy melyiket szeretnéd és leszedem neked.
Milyenek az idei befecskendezős RMZ 450-ek?
Próbált már valaki ilyet?
Cross és Endúró motorokhoz honnét tudok letölteni Repair and Service manual-okat?
Persze csakis ingyenes helyek jöhetnek szóba.
e
z

n
e
m

b
i
z
t
o
s

h
o
g
y

o

k
o
s

de kuplungbeállítás+váltóolajat megnézte?
Kuplungkosár van beverődve, vagy görbék a fémlamellák!
v
a
l
a
m
i

o
k
o
s
a
t

mondhatnátok a váltós kérdésemre(csak márt haver srác menne a mociért ha nem jelentös probléma)
tenx
Úgy néz ki a dolog,hogy alakulok !
ha nikaszilos a hengered és a nikaszilnak semmi baja,akkor uj dugo és go..ha löttek a nikaszilnak,akkor ujra nikasziloztatás és uj dugo,vagy hüvelyezés aztán lehet furkálni és uj dugo
de akkor meg lehet furni, és akkor is nicasilos marad?
lehet hülyeség de nekem akkor volt pont ugyan ez a jelenség amikor kopott volt a kuplunglamella ! csere után tökéletes lett.
Szevasztok.Na végre motoroztam egy jót ez már nagyon kelllett
Egyik cimborám volt megnézni egy cr250est és azt mondta h nem tudta kivenni üresbe,egyszerüen nem birta de a sebességeket szépen vette felfele is lefele is....mi lehet akkor a probléma vele vagy ez elöjele valami rossznak
Ez tök hülyeség! Ugyanúgy kophat oválisra is!Le is válhat a nicasil réteg! Sok mindentől tönkre mehet! Nem csak a perselyezés marad, újra is lehet nicasiloztatni 400Euro kb, nem kell hengert cserélni!
csak hopgyha cserélek dudjam
figyuztok ha ujj dugót cserélek a mocimba meddig kell járatni
helló
Üdvözletem
Miújság?
Akkó nekem má csak a bronz maradt
this is üst
ez- üst ?
arany
Jaja, én is többször futottam neki... próbáltam mormolni, de mindhiába
vagy elolvashatatlan