hát a az Rx sztem jó választás....gázos központija van, kategóriájában az egyik legerősebb...megbízhatóság? a blokkja rotax ami ugyebár osztrák...am meg...nekem másfél év alatt telószimmeringet gyertyát kellet kb cserélni benne....sztem megéri mert 1 naon jó motor....és hidd el nem csak nézegettem a garázsba
Sziasztok! Endurot szeretnék venni 125 cm kategoriában és nem tudom hogy milyet vegyek. Az alábiba kéne hogy megfeleljen: birja a krosz pályát, erdöt stb. ugyanakor ne legyen üzemorás, stabil motorja ( ne keljen hozzá nyulni) ugynakor keveset fogyasszon, De legyen benne erö. Én egy yamaha dt 125 -re gondoltam ( tudom nem a legerösebb a kategoriában) vagy aprilia rx 125 ( bársokan azt mondják szerviz igényes és nem annyira mebizható)
Ez csak elképzelés nem tudom milyet vegyek?Nem csak az elöbbi felsoroltak lehetnek. V árnám a válaszokat , véleményeket, tapasztalatokat, az adott motorokkal.
Minden nap hajnali 3kor kell és megy papírt gyűjteni majd megiszik kb 5liter tejet délután papírt szelektál viszi leadni,majd kezdődik minden előröl.Amúgy bokszoló volt anno
Remélem én még azért élni fogok 70éves koromban . Szerintem azt sem fogom tudni addigra mi az a motor, nem hogy még motorozzak. Pedig szeretnék még akkor.
Ez csak elképzelés nem tudom milyet vegyek?Nem csak az elöbbi felsoroltak lehetnek. V
Sok motoros hétvégét kívánok néki
Ha ezt megérem, még nekem is van olyan 30 boldog motoros évem. Igyekezni fogok