Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenkor talán jobb, hogy elvették tőlünk Erdélyt mert kitudja, hogy most ott mi lenne a helyzet motorozás téren
nézd meg ezt például,és csodát fogsz látni a fotoalbumokban,,,,, www.enduro.pl
ott a motorok lebegnek a föld fölött!
elég szomoru hogy az igazi enduro versenyek, már ebben az országban minden jo helyröl kiszorulnak,,, a kötsög természetbuzerátorok miatt,, lásd tapolca, esztergom, stb,,
kűlföldön meg mennyire komoly versenyeket csinálnak, például a szlovákok, lengyelek,
Szarvasmarha ugratás!
kiváncsi leszek hol fognak ott igazi enduros 50-60 kilométeres extrém részekkel tarkitott összekötöket csinálni, mikor minden olyan egyenes ott mint az alföldön,, oké hogy a speciált és a cross tesztet megcsinálják azon a farönkös pályán amin az endurocross is volt, de a többi hol a tökömbe fog ott menni,, réteken, és szántoföldi utakon,,,,?
igen, de ennyi idő távlatában már nem hiszem hogy fognak vele bármit is csinálni, de kérdezz meg egy dokit,,
szerintem mindenképpen térdgép, motorozás elött izomlazito krém, és amit a legtöbb ember elfelejt, motorozás elött rendes bemelegités, magyarul torna,,,
halgass petire, cseréld ki a hajtokart, mert az ujj dugo a már rendesen használt hajtokart sitty sutty kivégzi,, alap hiba motorfelujjitásnál hogy nem cserélik, érzésre nem log, benthagyják utána meg annyi,,
de ha részleges azt is?
neked csinálták?
megműtik, minél hamarabb annál jobb,, én most még azt az orvosi térdgépet hordom, mert befér az alpinstars-os térdvédöm alá, de most télen beruházok egy térdgépbe, nekem a FOX pod jön be kiprobáltam mindeggyiket, haveroknak mindeggyiknek az Asterisk van.
hát a térdgép az arra jó hogy ne tudjál ojan fájdalmat átt élni még egyszer vagy hogy beszarj a térded környékén, na ez jól meg montam
nem kell hajtókart cserélnem nem löttyen fel-és le írányba az még jó
gondolom fogja a térded minden iránybol, hogy ne tudjon csavarodni
VERSENY!
ENDURO OB Jászberényben
2008 november 15-16.
A harmadosztályban bárki indulhat napi liszenszel. Rendszám nem kötelező!

Szombaton rajt: 12:00-kor Vasárnap 8:00-kor
Nevezés 1-2 osztály 15 000Ft
3. osztály 10 000Ft

több info : http://motocrossjb.uw.hu/
de csak az egyik fáj:)
meg ha bemelegszik semmi baja
kiváncsi lennék hogy a térdgéppel milyen lenne
Amúgy ha teljes szakadás azt gondolom megéreztem volna
Térdgép az végül is mire jó?
te is vénülsz már
Nah meg ilyen helyzetben nemcsoda....
Vegyél ilyet Geryv8-nak bevált.
nem olcso, darabja kb 300 eur, és mivel két lábad van,,,,,,
szerintem neked is egy részleges szallag szakadásod lehetett anno, amugy a hideg idő is befolyásolja, én is érzem ilyenkor majdnem az összes régi törésemet,, ez van,,
Látom te otthon vagy a témában
ha elszakadt a szalag mit tudnak vele csinálni?
Térdgépet használsz te is?
az idein is akartam, de pont az elötte valo felkészűlésen, leléptem egy sziklárol, inotán a baglyason, és a már egyszer sérűlt bal térdszallagom , ismét elszakadt részlegesen,,
de a motorozás közben nem is érzem h fájna
hátha nem olyan súlyos
amugy meg mennyi körül vannak ezek a térdgépek?
meg először megnézetem valami dokival, hogy mit mond?
vedd meg valamelyik térdgépet amit az elöbb irtam,,, drága, de hasznos, söt egy idő után már kötelező,,,
menjünk
de utána jó lett ez kb márciusban volt tavasszal és egész nyáron jó volt
pont most jön ki?