Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ajánlom a Mitast, de abbol is a C-16-tól felfele. Nekem be jött
....vagyél egy EWS-térdgépet és megváltozik a bisztonság érzeted!
Sziasztok.IRC japán gumi márka.
az mijaza irc,,,,?
Arany
irc is jófajta.sztem.
Pedig ár/tudás viszonylatban a Mitas-nál jobbat nemigen fogsz találni...amúgy mi bajod van vele? Nekem az EF-esek tökéletesen beváltak homokban, sárban még köveken is (vagy legalábbis ott sem a gumi volt a legszűkebb keresztmetszet)...
gondolkodok én is most egy Első/Hátsó gumi vételen,mert 7végén a sár győzött Nekem személy szerint a Micheline Cross Competition jön be, csakhát az ára az
A Mitas kilőve, nekem az nem gyere be.... Valami tipp valakinek ?
Ilyenből egy pár darabot hozzám vághatnának...
joljonne par belole
Jól jöttél a gumikért...
de ezek nem kevlárok, a sixsixone- al én is kacérkodtam, de azért nem kell mert a hátrahajlást semmi nem fogja meg,, amugy olyat hordok az alpinestars térdvédöm alatt mint az acerbis,,,
szeméttelep , már minden erdőben van annyi szemét h nem igaz inkább arra kéne figyelniük a zöldeknek
mi csak egy kicsit megmozgatjuk a talajt, vetés előtt a földműves is felszántja a földjét
pedig gyönyörü hely,és nagyon jó terep!
ja,úgy kellett lopakodnunk,nehogy ránklöjenek.
fassza,, asszem ott fognak szemét telepet csinálni ha minden igaz,,
ja a buzi olasz meg stb vadászok bezzeg ittasan árkon bokron mehetnek a buzi terepjárójukkal, mert ők jöttek vadászni, őket nem tiltják ki hanem még hivják őket, biztos valaki rá van szorulva a pénzükre mert amugy nincs mit ennie
ma voltunk a nagytarcsai pályán,irtják az erdőt ezerrel,feltöltik földdel a pályát
két hetente ott vagyok, következö hétvégén megint, ha akarsz gyere fotozni, ugyse készűl rolunk soha semmilyen kép,,,
hello
nagytarcsa
ez egy jó kérdés volt mert énsem tudom, de kíváncsi leszek rá, de lesz minden az tuti