Pedig ár/tudás viszonylatban a Mitas-nál jobbat nemigen fogsz találni...amúgy mi bajod van vele? Nekem az EF-esek tökéletesen beváltak homokban, sárban még köveken is (vagy legalábbis ott sem a gumi volt a legszűkebb keresztmetszet)...
gondolkodok én is most egy Első/Hátsó gumi vételen,mert 7végén a sár győzött Nekem személy szerint a Micheline Cross Competition jön be, csakhát az ára az
A Mitas kilőve, nekem az nem gyere be.... Valami tipp valakinek ?
de ezek nem kevlárok, a sixsixone- al én is kacérkodtam, de azért nem kell mert a hátrahajlást semmi nem fogja meg,, amugy olyat hordok az alpinestars térdvédöm alatt mint az acerbis,,,
szeméttelep , már minden erdőben van annyi szemét h nem igaz inkább arra kéne figyelniük a zöldeknek
mi csak egy kicsit megmozgatjuk a talajt, vetés előtt a földműves is felszántja a földjét
ja a buzi olasz meg stb vadászok bezzeg ittasan árkon bokron mehetnek a buzi terepjárójukkal, mert ők jöttek vadászni, őket nem tiltják ki hanem még hivják őket, biztos valaki rá van szorulva a pénzükre mert amugy nincs mit ennie
A Mitas kilőve, nekem az nem gyere be.... Valami tipp valakinek ?
+Acerbis
mi csak egy kicsit megmozgatjuk a talajt, vetés előtt a földműves is felszántja a földjét