Már egy motortömítővel megkentem, vagy egy éve.... sokáig jó volt, múlt héten kezdett el szarakodni. Mostanra meg totál kész lett. Szerencsére nem bejáratós, így nem ragadt meg. De asszem többet nem kenegetem semmivel. Vagy meghegesztik, ha sikerül, ha nem, akkor meg másik fél hűtő lesz, talán dácsiáé. De amíg nem okés a hűtése, új dugót se merek belerakni, pedig már az is naon kéne
figyu ha csak megvan repedve nyakba akkor kend nyakon fbs-el bőven!hidd el jó lesz birja meleget és a nyomást is,én is igy csináltam!elötte benzinnel tisztitsd le
Olyan 50-60 terepkilométeren beleöntöttem majd' 3 lityi vizet... már mindenkitől elkunyiztam az ásványvizét... de úgy nézem, az egyik vízcső ahogy becsatlakozik a hűtőbe, ot jön a gőz közötte.... majd kiderül
Hali! Felgumiztam a vasam, előre C15 hátra C18 egész jó motorozást mutatott.... bár egy felfelé volt, ami nem sikerült, de ennek inkább a gyengélkedő vasam az oka.... elmegy belőle a víz és forralja, mint a teáskanna.... nemigen mertem húzni neki
nekem a FOX pod tetszett a legjobban, haveroknak ASTERISK van dicsérik, nekem valahogy nem tetszenek a gyenge műanyag beakasztos csatjai, meg az a fűzös rész sem igazán győzött meg,
az EVS meg elált fenn a combomnál, ugy hogy befértek az ujjaim,, de ahogy igen rutinos és tanult barátom mondta, fel kell venni, és probálni mindeggyik fajtát, mert ahány ember annyi féle láb görbűlet, ami jo az eggyiknek az nem jo a másiknak,
ahogy kiérsz tarcsáról isaszeg felé lesz balra egy út át egy patakon,szemben köves út a laktanya mellett azon mész kb 800métert,utána kanyar jobbra pár méter és jobbra fönt látod a krosszpályát!enduro pálya ezzel szembe van vissza az út felé!amugy szinte az út mellett fut végig a pálya nagyrésze,de az útrol nem látod!ha igy se világos megprobálok elküldeni egy müholdképet!
Asterix a best,sajnos régebben mikor nagyon kellett volna még nem volt, igaz most egy kicsit későn de,van...igaz drága de,egy tértműtét sem olcsó meg kb 3/4év regg http://www.dirtbikebitz.com/im...
az EVS meg elált fenn a combomnál, ugy hogy befértek az ujjaim,, de ahogy igen rutinos és tanult barátom mondta, fel kell venni, és probálni mindeggyik fajtát, mert ahány ember annyi féle láb görbűlet, ami jo az eggyiknek az nem jo a másiknak,
2.fasor a pálya ott kezdődik
3.egy fasza domb a pályán,látszanak a feljárók
http://www.dirtbikebitz.com/im...