Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyetek már hülyék, minek foglalnátok vissza, hogy ott is baszogassanak minket?!?
autókról meg ha szabad szólnom szakmailag........ akkor annyit, hogy ha lehet kerüljük a három "F"et!(abból nem lehet baj)

1.FIAT
2.FORD
3.FRANCIA
Háj... lassan egyéves lesz a fiam, aki miatt nem találkoztunk tavaly
Megveheted részletre kifizetsz előre 6kilót, a többit rá ér másnap is kiperkálnod.
Szia Zozzibácsi.
amúgy meg kell mondanom mióta mentem a mociddal elkezdtem nézegetni a kx250f-ket
csakhát lennének kicsit olcsóbbak
Nálam se.
Dettó. Megbízhatatlan xar elektronika
Hm... elváltak a szülők, és naon jó haverom a kiscsaj faterja... és nálam a haver nője 200%-ig tabu
jójestét uraim
basszus
megittam egy sört és kicsit megéreztem
na jó hozzá kellé tennem kb 1,5 hónapja nem ittam semmi alkoholt, most is csak azért mert rámjött a szar hangulat
mi lesz pénteken céges bulin ingyen pia?
És a renaultokról?
Azóta azon a részen szép fehér.
itthon fogkrémmel megsikáltam és semmi nem látszik
na jó rossz helyen van az a fa:)
meg a söför elég figyelmetlen volt
Hát, a fordokról nem vok túl nagy véleménnyel. De hadd ne részletezzem
fater mondta mindig, hogy olyan csajt szedjek össze akinek az anyukája is jól tartja magát
erre volt is egy példa, amikor strandra mentem a családjával kicsit zavarban voltam, hogy az anyukáját eléggé bámultam
De ez nem töltött! Szívó...
Teszteld le mint leendő rokon mármint a kis csaj anyukáját
Még nemigazán gyepáltam, mert alig több, mint kétezer km van benne... de alakul... lehet legyorsul a sport szuzuki, de ez jóval elegánsabb vas
Főleg olyan Forddal ne, aminek sérült az oldala igaz Gero mester
Csak az elektronikája más "chip tuning" magyarul. bár így tartosabb a motor, szerintem. olyan mint a mociknál vannak 250 gépek is amik nagyon fel vannak tuningólva de nagy is a szervíz intervallumok..
Nahát az enyém csajának elég komoly muterja van...
Elég jól viszi a 13 mázsát... és nem is zabál túl sokat... de dízellel ne hasonlíccsuk össze...pláne forddal ne
Audim is 1.6 volt 101 ló , de elég szépen szedte a lábát. Igaz gyorsulásnál az összes suzuki ott hagyott de pályán elég szépen teljesített.
Sajnos az én majdnem 17éves fiam még nem csajozik. Pedig hozhatna haza valami fiatal kis szöszke csajszit nekem is.